Zdenda46 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Mám po rodičíh troje kukačkové hodiny, podle mě v nich pracují ruské strojky. V poslední době se mě u nich stává, že se při normálním chodu i kukání zastaví a příčinou je zatažení matiček na osách. Nevím si s tím rady, jak tomuto zatahování zamezit. Poradí mě někdo ???
Jiří9 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Záleží, jak tam máš ty matice našroubovány. Pošli foto zboku. Občas se stane, že je tam dá někdo ve špatném pořadí.
Jiří9 Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Jestli myslíš ty dvě matice na ručkách. Tak nejdříve tam přijde nasadit hodinová ručka, pak minutová ručka, pak matice s větším průměrem a nakonec matice s menším průměrem. A jestli píšeš o jiných maticích, tak to netuším o kterých.
Zdenda46 Odesláno 31. března Autor Nahlásit Odesláno 31. března Mám na hodinách nasazeny prvně hodinovou ručku pak minutovou a uvedené matičky jsou našroubovány v uvedeném pořadí, ale přesto se během dne několikrát zatáhnou tak, že zastaví hodiny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se