Ivan Lelák Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Používám sice různá zařízení už dávno, ale Garmin Express jsem vlastně nikdy nepoužíval a upřímně, ani jsem ho neměl nikdy stažený. Mapy jsem nikdy neaktualizoval, i když je to asi užitečné. Proto se omlouvám za laický dotaz, ale můžete mi říci, jestli mi v běžné uživatelské praxi přinese něco navíc k nastavení v hodinkách a aplikaci Garmin Connect a k čemu ho používáte vy? Aktuálně nosím Garmin Fenix 8, 47 mm, Amoled a mám i 8 let staré D2 Charlie. Díky.
m4stic Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Som na tom rovnako, Garminy pouzivam bezmala 10-11 rokov ale Garmin express som pouzil az teraz asi 2x - update map cez garmin express a instalace TOPO CZECH map do Enduro 3. Vo vseobecnosti: Update map ide urobit aj cez hodinky, ale cez GARMIN EXPRESS je to 100x rychlejsie. A preto sa to oplati pouzivat.
Harwey Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března mam stare 5X, a ked ich uz raz za cas vytiahnem, tak vzdy aktualizujem cez Garmin Express
Ivan Lelák Odesláno 31. března Autor Nahlásit Odesláno 31. března Díky. Také jsem četl zkušenosti, dokonce snad na webu Život s Garminem, že Express umí rozhodit nastavení hodinek a pokud to člověk vyloženě nepotřebuje, je lépe se mu vyhnout. Proto jsem se ptal. No, zkusím ho nainstalovat a uvidíme.
stando Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Ja som Express pouzival na pridanie MP3 hudby...do Fenixov
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se