Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Používám sice různá zařízení už dávno, ale Garmin Express jsem vlastně nikdy nepoužíval a upřímně, ani jsem ho neměl nikdy stažený. Mapy jsem nikdy neaktualizoval, i když je to asi užitečné. Proto se omlouvám za laický dotaz, ale můžete mi říci, jestli mi v běžné uživatelské praxi přinese něco navíc k nastavení v hodinkách a aplikaci Garmin Connect a k čemu ho používáte vy? Aktuálně nosím Garmin Fenix 8, 47 mm, Amoled a mám i 8 let staré D2 Charlie. Díky. 

Odesláno

Som na tom rovnako, Garminy pouzivam bezmala 10-11 rokov ale Garmin express som pouzil az teraz asi 2x - update map cez garmin express a instalace TOPO CZECH map do Enduro 3. 

Vo vseobecnosti: Update map ide urobit aj cez hodinky, ale cez GARMIN EXPRESS  je to 100x rychlejsie. A preto sa to oplati pouzivat.

Odesláno

Díky. Také jsem četl zkušenosti, dokonce snad na webu Život s Garminem, že Express umí rozhodit nastavení hodinek a pokud to člověk vyloženě nepotřebuje, je lépe se mu vyhnout. Proto jsem se ptal. No, zkusím ho nainstalovat a uvidíme.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...