ponorka9 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Ahoj. Prodám používané Spyderco Bodacious, chvíli jsme ho nosil a používal (hlavně na kancl svačining), ale nějak jsem se nesžil s touhle pojistkou....Jinak je to skvělá kudla. Dal jsem mu černý deep carry clip, aby tolik nevyčníval z kapsy, originál klip samozřejmě přikládám viz. foto. Nůž jsem asi 2 x ostřil, na čepeli se nějaké vlásečnice najdou, vyfotit mi to nejde. Tady komplet popis: Bodacious Cena 4900,- Kč i s poštou. Díky Bertovi za prostor k inzerci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna Velikonoční sleva: 4490,- Kč včetně zásilkovny.
ponorka9 Odesláno úterý v 14:25 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 14:25 Tak jo, zkusím ještě na pár dní 3999,- Kč a když ani tohle nikoho neosloví, tak ho zahodím 1
Doporučené příspěvky