John_Lenon Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Vážení přátelé, posílám do světa Královské želvy. Kupoval jsem je tuším před dvěma lety někde na FB. Jsou to ideální hodinky na lítačku, ale bohužel ne pro mě. Nenanosil jsem je – ne proto, že by si to nezasloužily, ale protože toho mám zkrátka moc a do rotace se nedostanou. Dnes jsem je po zhruba roce vytáhl z krabičky. Pořád si říkám, jak jsou super, ale u mě to mají prostě složité. Stav odpovídá nošení – nějaké vlásečnice se najdou všude, ale žádné záseky ani hlubší rýhy. Sklo i luneta jsou čisté. Součástí je originální krabička, manuály, tagy i záruční karta – ta ale není vyplněná. Proč, netuším, každopádně na funkci to vliv nemá. Cena? Dal jsem tuším 9, nechám za 9 (tisíc Kč). Vzhledem k retailu velmi férová nabídka. Poštu zvládám – ale ne Českou poštu. Tu prosím vynechme, mám s ní dlouhodobě napjatý vztah. Osobní předání Praha, ideálně Braník nebo Eden. Výměny prosím ne – nedávalo by smysl, proč je vlastně pouštím. Fotky níže a opět velké díky za pozornost a za prostor Bertovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky