alois Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Tak jsem je vzal na milost a nějak jsme se spřátelili. Mají ty nožičky zespoda docela ostré hrany, takže je to otázka hledání usazení na ruce. Ale už to asi funguje. Nízké pouzdro je také příjemné. Borci v v Onyxu mi vymění sklíčko (bez jakéhokoli antireflexu je to jako zrcátko) a bude spokojen. Strojek tam je zřejmě nějaký laciný, ale jsem překvapen, jak je přesný. Za deset dní odchylka 0s! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
alois Odesláno sobota v 04:13 Autor Nahlásit Odesláno sobota v 04:13 Tka hodinky u mistra Rudy a spol. Na výměnu sklíčka. Těším se na ně. Pak dám foto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se