lefty Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Ahoj všem, přestože hodnota mnou vlastněných hodinek nedosahuje zdaleka řádu statisíců, případná krádež by se na mě značně podepsala duševně, což by zřejmě mělo za následek statisíce nákladů na terapii a ušlých výplat :-) Mám dvě otázky: - je ok přechovávat hodinky dlouhodobě v trezoru? Neuškodí to strojkům? Nemusí to být nějaký speciální safe? - jak vybrat trezor? Nečekám, že se mi začnete svěřovat jaké máte modely safů, rád si ale nechám poradit, jestli má cenu se zabývat trezůrky z Bauhausu, případně kde (v Praze) poradí. Díky moc za rady, ozvěte se mi klidně i skrz SZ.
gas Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14613
tyfo Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 No ja jsem tedy trezor primarne kupoval na zbrane ale da se pouzit v nouzi i na hodinky Vybiral jsem takto : 1. nechci klic protoze jej nechci hledat a casto chodim do trezoru treba pro prachy, zbrane atd... 2. nechci elektronicky zamek protoze jsem elektronik a vim jak takove veci v cene co do toho chci dat vypadaji (navic je u toho stejne klic a to jeste seriove vyrabeny) 3. musi se pridelat na zed protoze v panelaku jej nezabuduji 4. pokud by se nekomu podarilo jej preci jen oddelat ze zdi tak at to neodnese v igelitce 5. musi se tam vlest A4 kuli nejakym smlouvam a nedej boze cenym papirum 6. musi mit nejakou policku aby se tam daly dat i ty zbrane a naboje a nehazel jsem to jedno prez druhe No a vybral jsem si neco jako je ten 14-N ma to cca 50 kg a masivni steny a dvere. Jsem spokojen. Zezadu to ma dve diry na 10mm srouby, koupil jsem kotvy do betonu s tahem 2 tuny dal jsem to do velke skrine ktera je az do stropu a pridelana ke stene, za trezorem nebyla zadni stena a byl prilepen na zedi a zakotven tema dvema kotvama. Taze pokud by jej chtel nekdo odpacit tak by musel prvne vylamat tu skrin a pak zvladnout ty 4 tuny. Horsi to bylo pri stehovani , tedka jej mam v domku zabudovanej ve vyklenku a cca 10 cm zapustenej do zdi a vzadu je betonova plotna a podobne kotvy. Myslim ze je v pohode. Zamek je takovej ten klasickej trezorovej tocak nalevo napravo zase nalevo atd. je to v pohode. Pouzivam jej jiz cca 15 let a lezu do nej cca 1 - 2x tydne funguje stale bez problemu, klic jsem zatim nestratil (ani ten ciselnej), klavesnici jsem neomackal a baderka se mi nevybila.
sonny.c Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 doporučil bych tuhle firmu v současné době mají i pěkné ceny http://kovoplast.cz/trezory.html
Onyx Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Muzu doporucit tohoto prodejce. Mam od neho uz dva trezory za naprosto uzasny penize. Kamarad si poridil nedavno ohnivzdornej sejf a je nadmiru spokojen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se