splitas Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května mám k prodeji objektivy Olympus: seťák 14-42mm dlouhé sklo 40-150mm s krabičkou oba nové se setovým vyfoceno možná 20 fotek bez vad komplet, za oba by jsem chtěl tak Kč 2.500,-- poštou nebo osobně u mne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
splitas Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května 40-150 je pryč seťák je k dispozici za 700,--
Doporučené příspěvky