Dzos Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Prodám Omega Seamaster Soccer chronograph, ref. 145.020. Jedná se o známý model chronografu se strojkem kalibru 861. Asi není třeba více představovat, tak alespoň základní parametry. Pouzdro 41 mm, ocelové, sklo plast s logem Omegy uprostřed. Jedná se o verzi s tmavým ciferníkem, které je dle mého povedenější, než verze s bílým. Stav: nejdřív plusy - ciferník velice zachovalý, bez viditelného poškození nebo oxidace či jiné patiny. Vše co je vidět na fotkách, je na skle, ciferník opravdu nic na první pohled viditelného nemá. - ručky tritiové, původní, také velmi zachovalé, jen lehce vyšisované. - strojek pěkný, čistý, bez viditelného poškození. Dle sériového čísla jsou z roku 1969 a teď i mínusy - pouzdro i dýnko ocelové, odpovídají svému stáří, ale velmi slušné. Běžné známky delšího nošení, ale nemá žádné jiné větší záseky nebo důlky. Není dodatečně leštěné, takže jsou patrné původní hrany, horní sluníčkový brus už prakticky "vymizel", ale stále tam je alespoň trochu dohledatelný. - sklíčko originální, poškrábané a na šesté hodině prasklina cca 5 mm a potom delší vodorovný škrábanec na 4.hodině . To by potřebovalo jako jediné vyměnit. Dle mého názoru je vše původní, žádný servisní díl (zejména ciferník, ručky, tlačítka korunka) Hodinky fungují, chrono spouští, zastavuje i nuluje. Přesnost jsem podrobně neměřil, aplikace v telefonu (watch accuracy) ukazuje 4 min. do mínusu denně. Berte ale jako orientační. Nicméně pro nošení bych doporučil seřídit a případně vyčistit, namazat. Hodinky jsem pořídil s tím, že je poladím, ale nemám na to čas a už ani chuť. Proto i pouzdro je ponechané tak, jak ke mně přišlo, se špínou mezi stěžejkami a okolo dýnka. Po lehčí a nenáročné péči budou opět ve své plná kráse. Cena 59 tis. Kč vč. pošťáka, případně kafe pivo limo při osobním převzetí :). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 15. června Autor Nahlásit Odesláno 15. června Trochu jsem na ně zapomněl. Zkusím slevit na nové sklo 55 000 Kč
Dzos Odesláno 15. července Autor Nahlásit Odesláno 15. července ještě jeden pokus. nové originální sklo je na cestě - nechám vyměnit (po výměně + 4 tis.)
Doporučené příspěvky