Adam99 Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) Daruji (malým dárečkům se nebráním ) 4 vstupenky na hokejové utkání Česko - Švédsko v termínu 16. 4. 2009 - 18.00 hod. - Česko - Švédsko (CZE - SWE), koná se v Tipsport Aréně v Liberci, jedná se o vstupenky kategorie II - sektory 107 (krátká strana) v hodnotě 250,- Kč více info zde nebo tady. Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem Adam99
Alessio Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Žádný fanda? Po tom co předvádí na slovensku bych musel přelézt to plexisklo a ukázat jim, jak se brání. A to sem s hokejem skončil už před 4mi lety. Chybí mi tam chytrej obránce, co umí vystřelit, ale taky vyčistit brankoviště.
ozzisabi Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 cau, jeste porad chces darovat ty vstupenky?ja bych to bral...kdyztak mi napis na 728014295. dik
budo Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Adam99 - no kdyby ještě byly k mání, stavím se do řady. Kač bude mít narozky a na hokej v Liberci vždycky chodila ráda, třeba by se jí to líbilo :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se