Snow Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května ARMIN STROM – RESONANCE Minute Repeater Resonance 12:59 First Edition 39mm Titanium 2026 Když jsem před lety odcházel z fóra, byla firma Armin Strom celkem zajímavá. Avšak zase ne tak, že by snad krom jejich skalních fandů, někdo z ostatních kolegů padal z jejich hodinek přímo na zadek. Vy, kteří jste v obraze, máte přede mnou velký náskok. Hodinkám jsem se opravdu vůbec nevěnoval. Celý život jsem byl autíčkář a tak jsem si liboval v téhle srandě. Armin Strom se do toho obul. Třeba právě tento majstrštyk s minutovou repeticí a ne právě obvyklou komplikací jako je Westminsterská zvonkohra se 4 kladívky a gongy. Tak to mě pánové dostalo. A že jsem časoměřičů viděl mraky. Měl jich taky dost a pochopitelně prodělal majlant . No, asi jako skoro každej, kterej se nechal nechal fórem zblbnout. Omlouvám se za větší množství snímků. Chápu, že ne pro každého má Armin Strom zvuk topových značek typu JLC, Vacheron Constantin, Breguet, A.Lange & Sohne, Glashütte atd. Takže třeba ani odkaz ani nerozkliknete. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
DarylVanHorne Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května WOW @Snow žije Ano, Armin je super značka a je škoda, že zde na fóru moc nefrčí. Měl jsem to štěstí, že jsem tento model na Watches and Wonders mohl držet v ruce a tu zvonkohru si užít. Nejvtipnější je na celém modelu právě to, že kromě klasické repetice - tedy odbíjení aktuálního zobrazovaného času, je zde možnost kdykoliv na požádání spustit odbíjení 12:59 = tedy to nejdelší možné. Na machrování u piva dokonalý Bohužel to bylo cca 20min před zavřením výstavy a já tak v tom spěchu úplně zapomněl fotit, či nahrát video Škoda, byly úžasné. 1
Snow Odesláno 24. května Autor Nahlásit Odesláno 24. května To je tedy opravdu škoda. Za cirka let, které jsem na fórum kašlat a hrál si s autičky a pravda i několika motorkáři pro mě Armin Strom neznamenal bůhví co. Škoda, že jsi neudělal alespoň jednu vlastní fotku. Tyhle nalešleté v mých příspěvcích neodpovídají zdaleka holé pravdě. Co si budeme vyprávět, že ?
DarylVanHorne Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 4 hodinami, Snow napsal: To je tedy opravdu škoda. Za cirka let, které jsem na fórum kašlat a hrál si s autičky a pravda i několika motorkáři pro mě Armin Strom neznamenal bůhví co. Škoda, že jsi neudělal alespoň jednu vlastní fotku. Tyhle nalešleté v mých příspěvcích neodpovídají zdaleka holé pravdě. Co si budeme vyprávět, že ? Asi takhle - výstava končí v 17h, je cca 16:30, některé stánky už doslova začínají balit a ty vletíš k Armin Strom s vědomím, že bys rád stihl ještě min 4 stánky Ale brada mi spadla, v ruce jsem je chvíli držel a třesoucí se rukou vrátil zpět. Upřímně mě mrzel přístup - u této značky jsem byl v minulosti zvyklý na mnohem vstřícnější a pohodovější. Ano, bylo 30min před koncem, ale zase 30min není za minutu dvanáct! Bylo cítit, jak strašně moc otravujeme, ale když už tam tedy oxidujeme (a vypadáme, že jen tak neodejdeme), tak nám je tedy v rychlosti ukáže Chápu - ukazovat a vysvětlovat po 150té to samé je asi nuda, ale o tom výstavy snad jsou. U Hautlence jsme se následně zakecali tak, že jsme odcházeli cca v 16:51 a doslova poklusem směrem k Ulysse Nardin, kde nikomu vůbec nevadilo, že jsme přišli, když už dávno z reproduktorů vyzývají návštěvníky k opuštění prostor (první foto pořízeno v 16:59). Letošní novinku měli již shovanou v šuplíku, a když viděli, jak vyloženě "něco hledám", tak se zeptali, zda náhodou nechci vidět letošní Ultra Hyper Super Funky Freak a ochotně jí vyndali z šuplíku a s radostí odprezentovali - foto jsem pořídil v 17:02 a rozhodně se netvářili tak kysele jak u Armina, který sice umí bomby, ale v porovnání s UN má o dost chudší (mladší) rodokmen.
DarylVanHorne Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Byli jsme tam dva a přítelkyni hodinky chytly a fotila a natáčela videa. A já to na tom jejím iPhone našel Snad se podaří nahrát video se zvonkohrou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. VID-20260524-WA0004.mp4
DarylVanHorne Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května (upraveno) @Snow A kdyby jste si to chtěli poslechnout, tak ta šikovná holka stihla i kratičkou ukázku Upraveno 24. května uživatelem DarylVanHorne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se