kurnajanek Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Is the crown screw down? Thanks. nie jest przykręcana
kurnajanek Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Is the crown screw down? Thanks. no it's not
A@A Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 To bude asi tym, ze vo vesmire nie je voda
FiXilVer Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 To bude asi tym, ze vo vesmire nie je voda ja si skor myslim, ze to bude koli rucnemu natahu.. nemyslim, ze by sa vam chcelo kazde rano odsrobovavat a po natiahnuti zasrobovavat korunku. Ja by som to bral ako dost velky handicap, ak by bola srobovacia
M916 Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 ja si skor myslim, ze to bude koli rucnemu natahu.. nemyslim, ze by sa vam chcelo kazde rano odsrobovavat a po natiahnuti zasrobovavat korunku. Ja by som to bral ako dost velky handicap, ak by bola srobovacia navíc, chlapi, k čemu šroubovací korunku u hodinek s vodotěsností 50 m?
kurnajanek Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) ja si skor myslim, ze to bude koli rucnemu natahu.. nemyslim, ze by sa vam chcelo kazde rano odsrobovavat a po natiahnuti zasrobovavat korunku. Ja by som to bral ako dost velky handicap, ak by bola srobovacia Napište, prosím, dobře bo nefunguje http://www.angielskie.republika.pl/g-translator.html Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem kurnajanek
bohush Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Napište, prosím, dobře bo nefunguje http://www.angielskie.republika.pl/g-translator.html Něco málo polsky umím, pokud bude třeba, rád přeložím Była by to komplikacja każde rano odkręcać i znów przykręcać koronkę z powodu naciągania zegarka, dlatego nie jest koronka przykręcana, tak myśli FiXilVer.
kurnajanek Odesláno 7. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 (upraveno) Něco málo polsky umím, pokud bude třeba, rád přeložím Była by to komplikacja każde rano odkręcać i znów przykręcać koronkę z powodu naciągania zegarka, dlatego nie jest koronka przykręcana, tak myśli FiXilVer. heheh no gratuluję całkiem dobrze Tobie poszło děkuji ti vodotěsné 50 M nepotřebuje zasrobovavat korony Upraveno 7. dubna 2009 uživatelem kurnajanek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se