Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zdravim,

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo neco vite o tomhle eshopu --> (odkaz smazán. Milis) . je mi jasny ze tam asi nebudou originaly, ale i tak muzou bejt treba "kvalitni" nebo to muze bejt delany z nejakejch starejch pouzder ktere koupej od znamejch hodinarskejch firem a tak...

Rolex svého času dodával pouzdra Tudoru. Ale protože je Tudor plnohodnotná firma, o faky se v žádném případě nejedná. Tam ty pouzdra potají nikdo nevynášel.

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno
...vyčůránkovské, že... :)

Nojo... Ne každý má dost morální integrity. Je to trošku v české povaze - snažit vypadat bohatěji než soused a když to nejde, tak sáhnout po fejku. Ne že bychom s tímhle byli na světě jediní... :D

Odesláno
Nojo... Ne každý má dost morální integrity. Je to trošku v české povaze - snažit vypadat bohatěji než soused a když to nejde, tak sáhnout po fejku. Ne že bychom s tímhle byli na světě jediní... :D

Koukám, že se to týká bohužel/téměř všeho zboží. Ale jak jsi vtipně napsal, každý chápeme "self-promotion" odlišně. :D

Návštěvník Tada
Odesláno
Koukám, že se to týká bohužel/téměř všeho zboží. Ale jak jsi vtipně napsal, každý chápeme "self-promotion" odlišně. :D

Když na něco nemám, tak se prostě obejdu bez toho... Vždyť je to tak jednoduché. Tak mě doma prostě vychovali.

Odesláno

Nevím jestli někdo, kdo nemá progresivní formu demence, může vůbec vážně uvažovat o tom, že by tam jen šroubek mohl být pravý....

Odesláno
Nevím jestli někdo, kdo nemá progresivní formu demence, může vůbec vážně uvažovat o tom, že by tam jen šroubek mohl být pravý....

:gora: Ano, nazývejme věci správnými jmény aneb to nejlepší nakonec. :gora:

Odesláno

Tak teď ti nevim :), já měl vždycky za to že česká povaha spočívá v tom, že když jsi schopnej a peníze máš, tak na tebe koukaj sousedi skrz prsty :) ..., ale i to co říkáš ty docela sedí. Takže vlastně nechápu, proč má někdo zájem na tom, aby si ostatní mysleli že peníze má a proto mu pak házeli klacky pod nohy...

:helpsmilie:

Návštěvník Tada
Odesláno
Tak teď ti nevim :), já měl vždycky za to že česká povaha spočívá v tom, že když jsi schopnej a peníze máš, tak na tebe koukaj sousedi skrz prsty :) ..., ale i to co říkáš ty docela sedí. Takže vlastně nechápu, proč má někdo zájem na tom, aby si ostatní mysleli že peníze má a proto mu pak házeli klacky pod nohy...

:helpsmilie:

To cos tady popsal je taky jeden typ lidí - mají peníze, ale tváří se jako chudí aby jim nikdo nezáviděl. Lidé jsou různí :)

Odesláno
To cos tady popsal je taky jeden typ lidí - mají peníze, ale tváří se jako chudí aby jim nikdo nezáviděl. Lidé jsou různí :)

Já se tvářím jako chudej, aby si sousedi mysleli, že jsem bohatej.

Návštěvník Tada
Odesláno

Nojooo, tak to jsi asi už přečetl Lyšáckou přiručku pro pokročílé :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
Já čtu jen ten internet.

No vždyť to je ta příručka :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

Typický syndrom šakalixovství....

:thumbsup_anim:

Odesláno
Typický syndrom šakalixovství....

:thumbsup_anim:

Jestli s těma exotickejma termínama nepřestanete, tak ten modém brzy půjde z baráku, vono zase bez toho internetu se vobejdu a na chronomag budu psát normálně, jako vždycky.

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Jestli s těma exotickejma termínama nepřestanete, tak ten modém brzy půjde z baráku, vono zase bez toho internetu se vobejdu a na chronomag budu psát normálně, jako vždycky.

Tohle není exotický termín, ale klidně je začnu používat...

Odesláno
..Lyšáckou přiručku..

To je jako nějakej manuál pro šišlající a lysé, nebo tam chybí P ? To je zas jednou vlákno :rolleyes:, nechcete to někdo decentně ukončit, než se řáděni šakalixů a "lyšek" vymkne kontrole ?

Návštěvník Tada
Odesláno

Každá diskuse o fejku by se měla mazat hned jak se objeví :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...