MF02 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Zdravím všechny odborníky a zapálené nadšence s prosbou o radu. Synek si chce koupit německé vojenské hodinky Zenith s údajným originálním značením písměny DH a výrobním číslem. Jelikož já nejsem žádným znalcem ale mám pouze něco nakoukané nepozdává se mi způsob rytí na zadním šroubovacím víčku hodinek. Za prvé není rovné ale do rádiusu. Za druhé za písmeny jsou tečky !?! Za třetí font písmem je dost podivný. Můžete mi prosím poradit jestli je to dodělávaná novodobá ražba nebo originál? Nerad bych aby kluk vyhodil našetřené peníze nějakému podvodníkovi. Předem moc děkuji za jakoukoliv reakci. marek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lucky Lucaso Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Nejsem zadnej odbornik, ale ted jsem namatkou koukal na net a vsechny maji tecku a radius.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se