mrjoda Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Ahojte, mám doma hodinky viz photo. Pred pár rokmi som na nich menil nejaké koliesko a fungovali až doteraz. Teraz sú tak SPORT hodinky ako ja, bežia 10s a zdochnú. Vo vnútri nieje nič mechanicky zlomené, čo by som vedel pod mikroskopom vymeniť, takže tam moje schopnosti opravy končia. Tož otázka, čo to vlastne je ? má to nejakú cenu opravovať ? alebo to hodiť do šuflíka a neriešiť. Predávať by som to asi nepredával, ležia v šuflíku v našej rodine už veľa dekád, sú zvyknuté. Ale možno by som ich nosil keby fungovali. Nijak výsostne sa mi nepáčia, PRIM značku nemám rád ale keby boli tak by som ich dal na ruku. Ak opraviť, viete mi niekto prosím odporučiť šikovného hodinára v ČR ? ideálne PRG. Predpokladám, že to bude chcieť komplet rozobrať, vyčistit, vymeniť pierko, namazať a mohli by bežať dlhšie ako 10s. Prešiel som forum a okrem ONYX som nenašiel, zle som hľadal ? pekný deň všetkým M. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vasil Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Primky by měli zvládnout servisovat v každým hodinářství. Stojí to kolem 1000 Kč.
JHonza Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Pražské hodinářství v Libni? Volavka v Karlíně?
LordSpar Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Ahoj, ty si určtě zaslouží další život - tady na foru Jeronimo ti je poléčí parádně
Glaber Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června A nebo Vláda (Valjoux) ten ti je taky dá do cajku a když budeš chtít,foukne je do nerezu bo titanu
mrjoda Odesláno 17. června Autor Nahlásit Odesláno 17. června Dakujem za nasmerovanie, prvu odpoved od vyssie spomenuteho hodinarstva uz mam, cena je ferova ale neexistuje aby som tolko za to zaplatil. Pre mna nemaju taku cenu. Uvidim, co odpisu ostatne hodinarstva ale zatial to vyzera tak ze zostanu mrtve na policke.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se