Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

co říkáte na tyto hodinky jako památeční dárek pro ženu k promoci?

Certina DS Action Lady Automatic Diamonds C032.207.11.116.00

Líbí se mi kombinace perleťového ciferníku, diamantových indexů a hlavně automatického strojku Powermatic 80 s rezervou chodu přes 80 hodin. Navíc mají safírové sklíčko a nadstandardní vodotěsnost 200 m, takže nejde jen o „šperk“, ale i o plnohodnotné mechanické hodinky.

Myslíte, že jsou jako promoční hodinky vhodná volba, nebo byste doporučili něco jiného v podobném elegantně-sportovním stylu a cenové relaci kolem 20–25 tisíc Kč?

Díky za názory.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 3 hodinami, 1kubik napsal:

Mela je na ruce, líbí se ji, ale zajímaly mě i nějaké alternativy, klidně o něco dražší. 

Ty dražší by mohli by být k jinému výročí …. Tyhle jsou oukej ! Pokud se jí líbí , tak je vše jak má být ! 

• po 2 týdnech...
Odesláno
Před hodinou, 1kubik napsal:

Díky za názory. Hodinky sklidily úspěch, a to je hlavní! 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Perfektní , ještě něco víc do přírody …. by to chtělo ….. v automatu …..nějaký ikonický design , co ?  

Odesláno
před 2 hodinami, 1kubik napsal:

Díky za názory. Hodinky sklidily úspěch, a to je hlavní! 😁

Jsou super a paní má můj hlubokosklon ( obdiv ) že si vybrala automaty …… ! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...