NATY Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Tak jsem si koncem minulého měsíce udělal radost za akceptovatelný peníz. Výrobce Zeno-Watch Basel. Typ STAIRS č.3247.2, vybavený standardním strojkem ETA 2836. Rozměry 40,5 x 41,5 mm. Safírové sklíčko. Vodotěsnost 30 m. Přikládám pár fotek ...
grakij Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Gratuluji pohledove vypadaji moc pekne Zajimalo by me jak v realu funguje barva ciferniku spolu s temi indexy Jak je to se svitivosti ? Prijde mi ze u takovych "spolecenskych" kousku to neni moc treba tak aspon pro zajimavost Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem grakij
NATY Odesláno 7. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 grakij napsal: Gratuluji pohledove vypadaji moc pekne Zajimalo by me jak v realu funguje barva ciferniku spolu s temi indexy Jak je to se svitivosti ? Prijde mi ze u takovych "spolecenskych" kousku to neni moc treba tak aspon pro zajimavost Přiznám se, že ve tmě jsem se na ně díval jen krátce a svítivost ručiček a číslic mi nepřipadala nijak výjimečná. Mám ale jeden postřeh: Na fotkách to možná není až tak vidět, ale ciferník je velmi lesklý. Pokud přijdu do místnost, kde je bodové osvětlení, ciferník začne házet takové odlesky, že je to pro mne na hranici čitelnosti (na čtení potřebuji brýle , takže pro někoho s dobrým zrakem to nebude až tak velký problém).
Muffik Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Ta první fotka má moc hezkou kompozici, škoda jen těch doteků.
Kubiznusus Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Hranatý hodinky mně obecně moc neberou, ale tyhle vypadají velmi pěkně - zvlášť fotka na ruce je dobře vypovídající.
lomo135 Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Muffik napsal: Ta první fotka má moc hezkou kompozici, škoda jen těch doteků. Mluvíš skoro jak Karbusický
Muffik Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 lomo135 napsal: Mluvíš skoro jak Karbusický No však se taky pořád v tom svým foťáku hledám, jestli mám dráhu filmu plastovou nebo kovovou!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se