Drago94 Odesláno 8. července Autor Nahlásit Odesláno 8. července Ok. Jinak, mám je samozřejmě v záruce, ale kdyby mě napadlo je dát do autorizovaného servisu, ať už třeba na výměnu sklíčka nebo čehokoliv, jaký servis doporučíte pro Breitling? Někdo psal o Vídni na adrese Handelskai 52. Díky za zkušenosti.
Tomasb Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Mal som svoje SOH v tom servise vo Viedni už dvakrát a maximálna spokojnosť
Harwey Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července teraz sa na vymenu sklicka vyprdni, je to blbost, kedze to ma obojstranny AR, tie jemne vlasocnice tam budu opat hned. keby ta to fakt ze stvalo fest, da sa odbrusit ale na novych hodinkach je to este vacsia blbost.
bandicoot Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července A jsi si jistý, že to jsou po těch pár dnech nošení opravdu šrámy v AR a ne jen otěry? Dobrá utěrka na brýle dokáže občas překvapit.
Drago94 Odesláno 9. července Autor Nahlásit Odesláno 9. července Bandicoot: Ano, jsou to vlásečnice na AR, jsem si jistý. Harwey: Sklíčko teď řešit nebudu, spíš mě zajímalo, jakému servisu v rámci záruky, pokud by něco bylo se strojkem, atd. hodinky svěřit.
FantasticFabio Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Jen tak mimo mísu …. v prodeji je sqělej zelenej řemen ….šíře 22 zúžení na 18 … já mít zeleňoury , už by mě to vrtalo hlavou …. má ho tam @R4B4 jenž ho hand made-oval …. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se