Prochy68 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Tak se mi prvne stalo, ze mi na Aliexpressu zrusili objednavku, takze silikon nebude a objednam asi nejakou pestrejsi gumu od teplaku jestli bude
Ivan Lelák Odesláno 25. srpna Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna Včera se mi CIRQA aktualizoval na verzi 2.50. Asi je ještě brzy, ale vidíte nějaké změny - výdrž, záznam spánku, srdečního tepu. Já zatím opět zapnul upozornění na slabou a plně nabitou baterii, tam měli chybu, tak uvidíme..
Ivan Lelák Odesláno 26. srpna Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna V 25. 8. 2026 v 11:10, Ivan Lelák napsal: Včera se mi CIRQA aktualizoval na verzi 2.50. Asi je ještě brzy, ale vidíte nějaké změny - výdrž, záznam spánku, srdečního tepu. Já zatím opět zapnul upozornění na slabou a plně nabitou baterii, tam měli chybu, tak uvidíme.. Jen doplním - upozornění na slabou a nabitou baterii už funguje správně. Jiné chyby jsem předtím nezaznamenal, co vy?
Bukoowsky Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 39 minutami, Ivan Lelák napsal: Jen doplním - upozornění na slabou a nabitou baterii už funguje správně. Jiné chyby jsem předtím nezaznamenal, co vy? Zatím bych řekl, že komplet bez chyby...výdrž baterie už ani nesleduju, protože mi náramek přirostl k pazouře Vlastně sundávám jen do sprchy a když mi telefon zahlásí, že je baterie skoro vybitá. A na denní agendu je přesně tak skvělý, jak jsem doufal, že bude...vlastně krom běhu, kde si fakt beru raději tactixy, tak ho lze beze zbytku používat na běžné tréninky, kruháče, posilko atd.
Ivan Lelák Odesláno 26. srpna Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna před 14 minutami, Bukoowsky napsal: Zatím bych řekl, že komplet bez chyby...výdrž baterie už ani nesleduju, protože mi náramek přirostl k pazouře Vlastně sundávám jen do sprchy a když mi telefon zahlásí, že je baterie skoro vybitá. A na denní agendu je přesně tak skvělý, jak jsem doufal, že bude...vlastně krom běhu, kde si fakt beru raději tactixy, tak ho lze beze zbytku používat na běžné tréninky, kruháče, posilko atd. Na běhání mám Fenix 8, v posilovně CIRQA, tedy jako Ty. Další chyby zatím nevnímám, když porovnávám F8 a CIRQA z hlediska záznamu spánku, srdečního tepu nebo kalorií, vypadá to cca stejně. Sundávám taky jen na nabíjení a do sprchy, dnes to shodou okolností vyšlo naráz a CIRQA se během sprchy a ranní kávy dobil. Do sprchy ho ale zapomínám sundat právě proto, že je na ruce stále a nevím o něm, tak si to uvědomím až ve sprše. Tak ho aspoň namydlím ať je zase čistý (jinak jsem ho pral zatím jednou v pračce a 2x ručně v umyvadle, teplou vodou a běžným mýdlem). Nakonec si říkám, že ta "růžová" není vůbec špatná, ale už mi vezou z Číny 3 jiné barvy. Pokud budou stejně komfortní jako originál, půjdou snadno prát, rychle uschnou a nepolezou z nich nitě, nebudu mít důvod kupovat další originál, jinak dokoupím i zbývající originály. Když musíš, tak musíš, kdyby stály aspoň půlku.... Když jsem CIRQA kupoval, netušil jsem, že z něj budu tak nadšený, jak po stránce nošení a funkcí, ale i proto, že mohu mít na druhé ruce milovanou klasiku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ivan Lelák Odesláno 27. srpna Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna Každou chvíli peru řemínek v pračce nebo ruce. Je to chvilka, rychle uschne a je zase jako nový, ale přesto chci i jiné barvy protože co si budeme povídat, není to jen chytrý senzor ale i módní doplněk. Cena za originál je dost vysoká, tak jsem na zkoušku objednal pár kousků z Číny, prozatím odstíny, které by se nemusely tak špinit. Dnes dorazily. Perfektní zpracování, vzhledově i na omak jako originál, samozřejmě bez nápisu "Garmin" na ukončující plastové liště. A ještě jedna změna - originál má posuvné výstupky na stěžejkách zakončené bambulkou, za kterou se nehet zachytí, tady bambulka chybí. Drobnost, která usnadní instalaci řemínku, tak uvidíme jak to půjde. Komfort, praní, kvalitu a výdrž materiálu i suchého zipu, pružnost, stálost barev atd. zatím neumím posoudit, ale zatím to vypadá dobře. Z těch neoriginálních to jsou trochu dražší řemínky, přesto všechny 3 za cenu jednoho originálu. Když se osvědčí, dokoupím další barvy a budu se inspirovat i u vás ostatních. Také to řešíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Mě to bude zajímat, až udělají něco takového : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 1
Ivan Lelák Odesláno 27. srpna Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna před 38 minutami, baza napsal: Mě to bude zajímat, až udělají něco takového : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Také na něco takového čekám. Možná už něco je, ale nehledám moc intenzivně. A pak čekám, jestli někoho napadne design, o kterém jsem psal někde výš. 1
Ivan Lelák Odesláno 28. srpna Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna První dojmy z neoriginálního čínského řemínku, již na ruce. Ze tří koupených jsem zvolil šedý. Výměna bleskurychlá, absence "bambulek" na posuvných výstupcích stěžejek se ukázala jako nepodstatná. Řemínek sedí na ruce jako originál. Večer jsem na něm udělal flíček od zubní pasty, všiml jsem si toho ráno. Párkrát jsem to ošmrdlal navhlčeným hadříkem, flek byl pryč a řemínek snad za 3 minuty suchý. Rozdíl mezi originálem lze poznat opravdu jen v chybějícím nápisu "GARMIN" na liště na konci řemínku a těm zmíněným "bambulkám" na posuvnících stěžejek. Uvidíme, jaká bude jeho trvanlivost a kdy se začne projevovat opotřebení. Mám rád originální věci, navíc raději podpořím českého prodejce než Čínu a kdyby stál origo řemínek např. - dle mne odpovídajících - 690,- a ne skoro dvojnásobek, určitě bych ho koupil i když by byla Čína ještě levnější. Ale takhle jsem neodolal a zatím nelituji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Postal80 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna No já je peru uz taky. Normálně v pračce a dobrý. Co mě překvapilo - růžový se nespini. Nebo na něm není nic vidět. Ale ten šedý je hrozný shit. Je porad zasrany jak jetel. To se nedá nosit. Ledaže by jste s ním nic nedělali.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lord Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna @Ivan Lelák zaznamenal si nějaký rozdíl mezi Elevate4 u náramku a Elevate5 co máš u Fenixu? Docela by mě to zajímalo Ale stejně do něj půjdu, už kvůli tomu, že můžu nosit mechaniky a Endura3 nechat odpočívat a nemít to jak Diego nebo Mára
Bukoowsky Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna před 13 hodinami, Lord napsal: @Ivan Lelák zaznamenal si nějaký rozdíl mezi Elevate4 u náramku a Elevate5 co máš u Fenixu? Docela by mě to zajímalo Ale stejně do něj půjdu, už kvůli tomu, že můžu nosit mechaniky a Endura3 nechat odpočívat a nemít to jak Diego nebo Mára dneska vyzkouším silový intervalový trénink s náramkem, tak jsem zvědavý, co z toho vyleze...doteď jsem jezdil s fenixy/tactixy, ale je to voser na ruce, když máš rozměr 51 Tak uvidíme 1
Dopi Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Jelikož nestihám unosit ani všechny své mechaniky a quartzy, tak nechci žádné chytré hodinky, ale náramek bez displeje bych snesl. Je mi celkem fuk, jestli to bude Cirqa, Fitbit air nebo Helio Strap. Tady to vlákno je živé, tak myšlenku napíšu sem: Líbila se mi možnost nosit mechaniky i monitorovací jednotku náramku společně na jednom řemínku, aby senzor byl nenápadně zespodu ruky, jak bývá standardně zapínání a klasiky samozřejmě nahoře. Pod řemínkem by senzor neměl ani trpět kancl divingem, jen by možná byl o něco méně přesný, ale stále použitelný. Nevíte o něčem takovém?
Dopi Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Vida, už to někoho napadlo :-) Něco takového. Tady ty smartwatche asi trochu trpí, ale u bezdisplejoveho náramku by to bylo jedno, a mohl by být i schovaný pod řemínkem.
Harwey Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Alebo takto https://smartlet.io/pages/made-for#wearables
Dopi Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna S těmi AW to vypadá hrozně. To už by vypadala lépe ta jednotka z náramku nalepená žvýkačkou zevnitř na tah od hodinek :-)
Dopi Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září (upraveno) Mám dotaz na majitele Cirqa, kteří mají neplacený Garmin Connect. V recenzích jsem četl, že pro live zobrazení tepu při aktivitě je potřeba mít placený Connect+. AI mi tvrdí, že to bylo při vydání Cirqa a že už to garmin změnil, a live data jsou vidět i v neplacené verzi. Mohl byste mi to někdo ověřit? Zajímá mě hlavně jízda na kole, asi to bude pro všechny aktivity stejné. Díky. Upraveno 1. září uživatelem Dopi
MAD68 Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Live je vidět v Connectu a tep lze vysílat do jiných zařízení. Jen po posledním fw je s tím nějaký problém. Ale nezjišťoval jsem. Na kole jezdím s hruďákem.
Dopi Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Díky. Kdybys to chtěl vyzkoušet, aspoň jen tak nasucho, zapnout si aktivitu kolo a podívat se co to bude na mobilu zobrazovat, tak bych byl rád. O tom vysílání do Stravy apod. vím, ale jednoduší by bylo spustit jen Connect a vidět vše pohromadě bez nějakého propojování. Právě zvažuju jestli vzít Fitbit Air, který to umí zobrazit v Google health, nebo cirqa, který by snad měl být kvalitnější. Zatím taky na kole vozím hruďák propojeny s cyklopocitacem, ale ten po jízdě odkládám. Teď už bych chtěl zkusit celodenní monitoring náramkem, a nechtěl bych k němu na kole vozit i hruďák jen abych viděl live tepovku. Sice to jde, ale bylo by to jako nosit pásek i kšandy současně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se