Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím místní osazenstvo,

strašně se s nimi nechci rozloučit, ale bohužel jsem teď měl nějaké nenadálé výdaje v domácnosti a ještě mě čeká jedna rodinná dovolená, kde zas zakrvácím, tak musí chuděry jít...

Pokud sháníte na léto nějaké pěkné skindivery k vodě s perfektním zpracováním od né úplně profláklé značky a za pár peněz, už nehledejte dál. Musím říct, že po různých Seiko, Citizenech apod. co jsem vždy na léto pořizoval, byly tyto Wolbrooky fakt příjemná změna. Skindiver styl miluju, ale bohužel protože jsem neměl volných 30-40 tisíc na Oris Divers, Vulcain Nautique apod., zvolil jsem tuto značku a musím říct, že jsem byl moc příjemně překvapený. Existují dvě verze, s vintage uměle zažloutlou lumi a pak tyto se zelenou, po kterých jsem nakonec sáhl, protože jsem se bál, že se mi fauxtina časem okouká.

Ve zkratce: pouzdro 38 mm, praktická rozteč na řemeny 20 mmm, krásně klenutý safír, nádherně tenký profil pouzdra 9,9mm (se sklem 12 mm), uvnitř Miyota 9039 (no-date, bez "ghost" pozice, 42h rezerva), 200m WR, krásně svítí

Hodinky jsou 3 měsíce a něco staré, z půlky dubna, takže ještě spousta záruky. Je k nim úplně nový a nikdy nenošený (pouze zkrácený) kovový "beads of rice" tah a tmavězelený tropic pásek, který krásně voní po vanilce (taky ani jednou na ruce) + extra stěžejky. Hodinky jsem nosil na svém starším černém tropicu, který není součástí prodeje. 

Stav hodinek je jako nový, bez škrábanců (na ruce byly párkrát, byly to pro mě spíš víkendovky a teď se mnou absolvovaly 10 dní v Rakousku). Součástí balení je i praktické cestovní Woolbrook pouzdro.

Pěkná recenze a záběry, které mě zlomily k nákupu tady: Wolbrook 38mm Skindiver Automatic Dive Watch - YouTube

Hodinky jsou v Praze, kde není problém je prohlédnout a vyzkoušet. Poštu po domluvě umím taky.

Za celý komplet bych rád 12 tis.

Díky za čtení, Povidlo over and out

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Vytvořit...