Marty223 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Ahoj, rád bych nabídl tyto hodinky z dílny Grand Seiko konkrétně ref SBGA301 se strojem Spring Drive 9R65, který disponuje rezervou chodu 72hodin a přesností +1s za 7dní. Hodinky jsou z 25.4.2023. Velikost je 40mm. Jsou ve fullsetu. Cenu si představuji 75tis zajímavá výměna s mojim doplatkem klidně možná ideálně něco z dilny Rolex nebo Tudor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marty223 Odesláno neděle v 08:26 Autor Nahlásit Odesláno neděle v 08:26 Přišlo toho dost, ale zatím nic nedopadlo. Zkusíme 70k. Výměna klidně i Iwc nebo Omega
didoodje Odesláno neděle v 18:55 Nahlásit Odesláno neděle v 18:55 Zítra mám už bohužel nějaký pivo domluvený, možná bych mohl kolem 17té, ale jsem vázaný na OC flóra jinde bycha si zrovna zítra nestihl přijet. V jákém stavu jsou ty GSka? Už jsem jedny měl dříve, kupoval jsem je nové a strašně mi lezlo na nervy, jak se to jejich dokonalý broušení a leštění hned poškrábe : ) Máš k tomu prosím i nějaký doklad o koupi? Díky a pěkný zbytek neděle, RB 1
Doporučené příspěvky