Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
krásný kousek, jen ta cena...

jj mal som take obdobie ked som ich velmi chcel,potom som si vsak povedal, ze titan nie je pre mna :) samotna cena neni az tak strasna, ale mna skor rozculuje clo :(

Odesláno
jj mal som take obdobie ked som ich velmi chcel,potom som si vsak povedal, ze titan nie je pre mna :) samotna cena neni az tak strasna, ale mna skor rozculuje clo :(

No s tym clom to nie az take zle pokial objednavas od SeiyaJapan. Mne od nich prisli Seika a na baliku bola nalepka "Bez cla" :thumbsup_anim: Na sprievodnom listku, ktory bol nalepeny na obalke bolo: cinske hodinky v cene 28 dolarov a bolo to posielane ako dar :speak_cool: Seiya vie ako na to :whistling:

Odesláno

no jo lenze vychytavku s cenou 50USD a darom si mozes dovolit pri hodinkach za 150USD pri hodinkach za 1500 si to uz jak predavajuci tak kupujuci rozmysli koli poisteniu ;-)

Odesláno
no jo lenze vychytavku s cenou 50USD a darom si mozes dovolit pri hodinkach za 150USD pri hodinkach za 1500 si to uz jak predavajuci tak kupujuci rozmysli koli poisteniu ;-)

Moj nakup bol za 375 dolarov za tieto Seika Osobne som bol veeeeelmi milo prekvapeny a spokojny. Inac, bola to velmi rychla dodavka, cca 6 dni.

Odesláno

ok ale 375 este stale spada skor do kategorie 150 nez 1500 :) u tych landmasterov by si vychytavku s darom nedovolil to som si isty.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...