jan53 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Vážení přátelé, nevíte někdo o jakou značku se jedná? Hodinky by měly být z padesátých let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lucky Lucaso Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Vždyť to tam máš napsaný. Podle toho si můžeš vyguglit co a jak. Stejně tě zajímá určitě jen cena.
jan53 Odesláno 29. srpna Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna (upraveno) Máte pravdu , špatně jsem hledal,"chronographe suisse" mi nepřipadal jako výrobce, ale jen jako marketingové heslo, ale opravdu existuje výrobce Chronographe suisse & cie. Tímto bych toto téma uzavřel. Upraveno 29. srpna uživatelem jan53
špelda66 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna před 14 minutami, jan53 napsal: Máte pravdu , špatně jsem hledal,"chronographe suisse" mi nepřipadal jako výrobce, ale jen jako marketingové heslo, ale opravdu existuje výrobce Chronographe suisse & cie. Tímto bych toto téma uzavřel. Tak to uzavři - zamkni vlákno
Doporučené příspěvky