skalis Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Pokousel jsem se kontaktovat Nomos kvuli domluve navstevy manufaktury, ale neuspesne. Napsal jsem jim v prubehu tri tydnu 3 emaily a nedostal odpoved. Kdyz jsem zkousel telefonovat na cislo uvedene na jejich webu (+490350534040), tak jsem se dozvedel, ze volane cislo neexistuje. Nedokaze mi nekdo, prosim, poradit?
rcDejf Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Pokousel jsem se kontaktovat Nomos kvuli domluve navstevy manufaktury, ale neuspesne. Napsal jsem jim v prubehu tri tydnu 3 emaily a nedostal odpoved. Kdyz jsem zkousel telefonovat na cislo uvedene na jejich webu (+490350534040), tak jsem se dozvedel, ze volane cislo neexistuje. Nedokaze mi nekdo, prosim, poradit? Vynech tu nulu za mezinárodní směrovačkou - +49 35053 4040. Tu potřebuješ jen v Německu a bez mezinárodní předvolby. Ostatně na stránkách je v závorce - Němci takhle prostě píší telefonní čísla.
skalis Odesláno 16. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Dekuji, dekuji. Pomohlo to, dovolal jsem se a domluvil vse potrebne.
skalis Odesláno 17. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 skalis: Chystáš reportáž? Ja jsem tam jeste nebyl. Ale chystam navstevu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se