aneo Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Ahoj. Prodám pár parfémů a jednu sběratelskou specialitu: Začněme extrakty: 1. Maison Crivelli Oud Stallion, 50 ml (obsah 95%+): krásná kožená vůně; dlouho vydrží nejen na vás, ale i na těch, co vás obejmou: 4.400 Kč 2. Ex Nihilo Outcast Blue, 50 ml (obsah 99%+), kořeněná vůně, trochu dřevěný nádech, dlouho vydrží: 5.600 Kč EdP: 3. Argos Brivido Della Caccia, 100 ml (obsah cca 80%), hodně universální vůně, dřevitá, trochu zvláštní.. má něco z Blamage (viz níže) nebo French Lover: 4.200 Kč 4. Byredo Bal D'Afrique, 100 ml (obsah cca 90%), lehčí dřevitá vůně: 3.300 Kč 5. Orto Parisi Viride, 50 ml (obsah cca 80%+), hodně ostrá, výrazná vůně, dřevitá s působivým nástupem: 2.000 Kč 6. Nasomatto Blamage, 30 ml (obsah 95%+), nasládlá, dřevitá, s dlouhatánskou výdrží: 2.300 Kč 7. Nasomatto Black Afghano, 30 ml (obsah 95%+), opět hodně hodně výrazná vůně dřeva a kouře, opět - hodně vydrží: 2.300 Kč 8. Marc-Antoine Barrois Ganymede, 30 ml (obsah 95%+), svěží kořenitá vůně s fialkou a šafránem: 2.300 Kč Bonus pro sběratele: 9. Burnt Hair Boring Company od Elona Muska (obsah 99%+, pro ty kdo to musí mít je to za 2.500 Kč. Nasomatto jsou vlastně asi taky extrakty, ale uz se mi to nechce přepisovat. Všechny odhady množství jsou podhodnocené.Vše má originální balení.Většina je z kamenných obchodů (ingredients) nebo zde z fóra. Zásilkovna jde za Vámi, osobní předání vítané.Dostanete set vzorků za dobrý obchod. PS: vzorků už jsem nahromadil asi všechny myslitelné vůně, neváhejte mi říci,co máte rádi :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
aneo Odesláno čtvrtek v 19:35 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:35 Up.zůstává Oud Stallion, Blamage, Afghano, Argos a Elon Musk.Ostatní dělají radost jinde.Dneska jsem byl v Ingredients a hádejte, kterej Nasomatto je nejvíc testovaná vůně? Správně! Afghano. Možná teda Blamage, ale na té to neni vidět.. ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky