Huginek Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Ahoj všichni, jak už jsem zmínil ve svém předchozím příspěvku o hodinkách Traser, uvažuji i o hodinkách Citizen. Nejsou již sice tak přehledné jako Traser, ale mají zase jiné výhody. V hledáčku mám tyto: Hodinky Citizen AV0020-55H Calibre 2100 Promaster http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen...0-promaster.php Vlastnosti: Pouzdro a tah: ***ánové + titankarbidová (TiCN) povrchová úprava, materiál je extrémně odolný vůči oděru, korozi a vysokým teplotám Sklo: antireflexní safírové Vodotěsnost: 200 m (20 bar), hloubkové potápění Stopky: přesnost 1/5 sekundy, lze měřit až 12 hodin Kalendář: datum Alarm: 12-ti hodinový režim Indikátor stavu baterie: 4-stupňový indikátor Rezerva chodu: při plném nabití je rezerva chodu cca 8 měsíců bez dobíjení Tachymetr: výpočty rychlostí pohybujícího se vozidla Luminiscenční prvky: hodinová a minutová rafička, indexy výborně čitelné za tmy Zadní víčko: na závit Tah: bezpečnostní přezka s pojistkou Napájení Eco-Drive: Hodinky získávají energii ze slunečního i umělého světla - konec výměny baterie (vždy je zaručena vodotěsnost hodinek) nebo Hodinky Citizen AV0030-60E Calibre 2100 Promaster http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen...0-promaster.php Vlastnosti: Pouzdro a tah: z ušlechtilé nerezové oceli typu 316L (Švédská ocel) Sklo: antireflexní safírové Vodotěsnost: 200 m (20 bar), hloubkové potápění Stopky: přesnost 1/5 sekundy, lze měřit až 12 hodin Kalendář: datum Alarm: 12-ti hodinový režim Indikátor stavu baterie: 4-stupňový indikátor Rezerva chodu: při plném nabití je rezerva chodu cca 8 měsíců bez dobíjení Tachymetr: výpočty rychlostí pohybujícího se vozidla Luminiscenční prvky: hodinová a minutová rafička, indexy výborně čitelné za tmy Zadní víčko: na závit Tah: bezpečnostní přezka s pojistkou Napájení Eco-Drive: Hodinky získávají energii ze slunečního i umělého světla - konec výměny baterie (vždy je zaručena vodotěsnost hodinek) A teď k otázkám - optimální pro mě by bylo sehnat hodinky s titanu, se safírovým sklíčkem, ale černým ciferníkem s číslicemi. Já na ně nikde nenarazil. Nevíte o nich někdo? Kde by se dali Citizen hodinky pořídit s jistotou, že jsou originální, ale přitom za rozumnou cenu? Když porovnám cenu u nás a v zahraničí, jsou tam strašlivé rozdíly. Děkuji za odpovědi.
klaucz Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Originál. budou všude. Ty AV0020 se dají koupit do 10 000,- kč. I ty hodinky z Ihodinarstvi.cz jsou individuálně koupení v zahraničí.
Chorche Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 (upraveno) nerad bych tě nějak negativně ovlivňoval ve výběru, ale jsi si jistý, že se z nich dá odečíst kolik je hodin? Trasery mi přijdou jako mnohem lepší volba...nebo se v této cenové hladině podívej po Tissotech, Certinách apod., i když tam asi nebude titan Upraveno 19. dubna 2009 uživatelem Chorche
klaucz Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Je pravda, že kvůli přehlednosti bych raději volil model Citizen AS2031-57E - titan, safír, radiocontrolled. Ve Španělsku se dají koupit za dobrou cenu.
Huginek Odesláno 21. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 klaucz napsal: Je pravda, že kvůli přehlednosti bych raději volil model Citizen AS2031-57E - titan, safír, radiocontrolled. Ve Španělsku se dají koupit za dobrou cenu. Díky za radu, jsou také pěkné. Pošli mi prosím odkaz na nějaký ten španělský obchod, kde jsi viděl tu zajímavou cenu.
bohush Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2009 Huginek napsal: Díky za radu, jsou také pěkné. Pošli mi prosím odkaz na nějaký ten španělský obchod, kde jsi viděl tu zajímavou cenu. Já jsem je koupil tady http://www.newatch.com/tienda/product_info...roducts_id/3065 sice ne titan, ale ocelovou verzi, zato o 100 eur levněji, na dobírku až domů za 9344,- Kč
klaucz Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Jo to je přesně ten obchůdek, za dva dni je máš doma od pánů v hnědozlatém.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se