Přejít na obsah

Sea-Gull Chronograph M193S

Doporučené příspěvky

Tak jsem od Kamila koupil na fóru nabízené Sea-Gull Chronograph 193S a je to paráda. Číňani u mě získali ne malé nevýznamné plus, ale velké významné plus, protože hodinky jsou krásné, ve skutečnosti mnohem hezčí než na obrázcích (ciferník působí velice decentně), mají nádherný kalibr, radost se podívat, celkové provedení bezvadné. Takže obdiv, bral jsem Čínu tak trochu jako velkého plagiátora, parazitujícího na výrobcích světových výrobců, nebo výrobce spíše tuctového zboží pro masy, ale jak vidno, když chtějí, tak dokážou. Tak mám zase radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, pokud to jsou ty co vzal Kamil na sraz do CB tak ty me taky prekvapili. Nejni cina jako cina. To si musime priznat. Jak je na tom kalibr netusim, neco malo se tu psalo. Opravdu by me zajimal nazor treba Mechana - pokud uz se mu dostali na operacni stul. Nebo i od jineho mistniho hodinare.

Odkaz ke komentáři

No nevědět že to je čína... Strojek je krásný.

No že je to čínský výrobek jsem věděl a přiznám se, že mě to o to více přitahovalo, strojek je v reálu opravdu velice velice pěkný, stejně jako celé hodinky, které působí oproti obrázkům daleko decentněji, přesnost chodu je za 5 dní +27 sekund, což není vůbec špatné. Pokud to bude dlouhodobě stabilní stav, tak je to v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
No že je to čínský výrobek jsem věděl a přiznám se, že mě to o to více přitahovalo, strojek je v reálu opravdu velice velice pěkný, stejně jako celé hodinky, které působí oproti obrázkům daleko decentněji, přesnost chodu je za 5 dní +27 sekund, což není vůbec špatné. Pokud to bude dlouhodobě stabilní stav, tak je to v pohodě.

Tak jesli je to prostě "seriozní" čínská firma, která občas podnikne nějakou věc jako vlastní vývoj a ne jenom levné kopírování švýcarských věcí, tak nikde nevidím problém... :)

Odkaz ke komentáři

Seagull už je dost seriózní firma, kvalita je výborná, cena o dost výš, než ostatní čína. Ty ostatní firmy jsou rozdílných kvalit, od velmi dobré, až po ubohou. Berte na vědomí, že spousta dobrých hodinek je z bývalého Tchaiwanu, kde bylo vše na dost vyspělé úrovni a dnes je to Made in China. A pak je spousta výrobců v původní číně a tam je to dost mimo mísu. Seagull je na úrovni Seko, Eta a pod, Něco je na úrovni ruských hodinek ze 60tých let, nebo Primek a něco je na úrovni horší kovářské práce. To, že to funguje je zázrak

Odkaz ke komentáři

Automaty Seagull s 25 kameny, zlaceným strojem a nerez pouzdrem stály 1260 Kčs, s manuálním nátahem pak neskutečných 760 Kčs. Oboje mám, tehdy se tomu nic z naší, ruské a NDR produkce nemohlo vyrovnat, jak cenou, tak kvalitou.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...