Návštěvník SukHoi Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 vypadá to dobře - "zlatý ručičky" jsem zvědavý co vymyslíš s tím svícením - tritiový nátěr co tam je teď asi seženeš těžko
pokr Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Mě originál řemen moc nenadchnul. Zkusil jsem nejdřív di-miodel žraloka a teď tam mám di-model jumbo. Podle fotky bych řekl, že to je stejný jako má vor, akorát já mám černý. Tenhle řeme mi vyhovuje nejvíc, perfektně tlustej. Ještě jsem ho zkombinoval se single folded sponou a jsem úplně spokojený. Jo ani já nebyl moc nadšenej z originál řemenu ke Cosmonautům, v Nestu mi ho nabízeli za 800,-Kč nebo 900. Takže mám ocel, přemýšlím i o kůži. Na kolik tak průměrně vyjde ušití na míru?
Darek73 Odesláno 13. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Nejlepší je mít řemenů několik. Zítra jedu na služebku a dal jsem si na ně di-modell anfibio (na který jsme přehodil originální sponu fortis). Získaly tak umírněnější výraz a hodí se mnohem k víc k obleku. Další na co se chystám je ale určitě ručně ušitý řemen. Už přemýšlím o designu.
volbeat Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 v červnu bude Sázava tak jsem je vyletnil touhle oranžádou waterproof, trochu jsem se bál, ale docela jim to sekne...
Darek73 Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 v červnu bude Sázava tak jsem je vyletnil touhle oranžádou waterproof, trochu jsem se bál, ale docela jim to sekne... Vypadá to hodně dobře. Na léto super! Já teď čekám na řemen ušitý od Toshiho. Až dorazí dám sem foto.
Margo Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Tak jsem zkusmo hodil na sve Fortisky di-modell Chronissimo a myslim ze nevypada na nich zle. Tedy dalsi alternativa k reminkum.Fotky jsem delal jen mobilem v praci, v pripade zajmu udelam lepsi zrcadlovkou. Martin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se