Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás,

měl bych dotaz, :crying_anim: přání nebo jak to říci :helpsmilie: ....prostě kdo by byl ochotnej,milej,obětavej a kolegiální a amatérovi v tomto odvětěví mohl pomoci koupit hodinky co jsem si tady vyhlédl, ale dají se koupit jen bohužel přes e bay a to je pro mne hrob :suicide_anim: Tak se chci zeptat, zda by se tady nenašla nějaká dobrá duše....nejlépe někdo z Prahy nebo Plzně nebo Ústí n/L. jelikož zde se pohybuji nejčastěji a mohl bych doručit penízky.Jednalo by se o tyto hodinky.

http://cgi.ebay.com/NEW-NAUTICA-N19525-SWI...%3A7%7C294%3A50

Pokud by se někdo našel tak sz nebo mail..Za ochotu předem děkuji a s pozdravem Kenny63-Zdeněk

Odesláno (upraveno)

Poděkování Chronomagu a famóóóznímu Mr.Baker.....vyřízeno :notworthy: :drunk:

Upraveno uživatelem kenny63
Odesláno

Hele nauticu maji v outletu hodinek v Praze na Florenci v Bílý Labuti. Některý slevy tam maj i víc než polovinu, ale neručim, že tam najdeš konkrétně tyhle hodinky ...

Odesláno
Už je máš na ruce? :)

Ještě néé páč Baker :notworthy: mne zahrnul tolika modelama,že jsem najednou nevěděl jaké.....nicméně s pomocí jeho, jsem si vybral a co nevidět budou i na ruce.V Pha jsem byl, ale to jsou chudí příbuzní a nebudu ani uvádět ceny....hulváti jsou to :gun_bandana:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...