kenny63 Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Zdravím Vás, měl bych dotaz, přání nebo jak to říci ....prostě kdo by byl ochotnej,milej,obětavej a kolegiální a amatérovi v tomto odvětěví mohl pomoci koupit hodinky co jsem si tady vyhlédl, ale dají se koupit jen bohužel přes e bay a to je pro mne hrob Tak se chci zeptat, zda by se tady nenašla nějaká dobrá duše....nejlépe někdo z Prahy nebo Plzně nebo Ústí n/L. jelikož zde se pohybuji nejčastěji a mohl bych doručit penízky.Jednalo by se o tyto hodinky. http://cgi.ebay.com/NEW-NAUTICA-N19525-SWI...%3A7%7C294%3A50 Pokud by se někdo našel tak sz nebo mail..Za ochotu předem děkuji a s pozdravem Kenny63-Zdeněk
Baker Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Nejsem z Prahy ani okoli, ale pomoct muzu, kdyz tak posli SZ.
kenny63 Odesláno 23. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) Poděkování Chronomagu a famóóóznímu Mr.Baker.....vyřízeno Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem kenny63
abbot Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Hele nauticu maji v outletu hodinek v Praze na Florenci v Bílý Labuti. Některý slevy tam maj i víc než polovinu, ale neručim, že tam najdeš konkrétně tyhle hodinky ...
Traveller Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Poděkování Chronomagu a famóóóznímu Mr.Baker.....vyřízeno Už je máš na ruce?
kenny63 Odesláno 27. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Už je máš na ruce? Ještě néé páč Baker mne zahrnul tolika modelama,že jsem najednou nevěděl jaké.....nicméně s pomocí jeho, jsem si vybral a co nevidět budou i na ruce.V Pha jsem byl, ale to jsou chudí příbuzní a nebudu ani uvádět ceny....hulváti jsou to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se