Diamondking Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Obrátil se na mě kamarád, jestli bych tady nedal pár foto. Hodinky po otci a chtěl by je nechat zrenovovat. Jestli by to vůbec stálo za to, na kolik by to přišlo a zdali by to někdo byl vůbec schopen udělat. Díky za odpovědi:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ruda Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Obrátil se na mě kamarád, jestli bych tady nedal pár foto. Hodinky po otci a chtěl by je nechat zrenovovat. Jestli by to vůbec stálo za to, na kolik by to přišlo a zdali by to někdo byl vůbec schopen udělat. Díky za odpovědi:-) Nejlépe poradí zde: http://www.as-glashuette.de/ Není problém komunikace v angličtině
Diamondking Odesláno 25. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Jéééé, fajn, ale já ani on neumíme anglicky ani mekefu...přesto díky
ramon Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Nejlépe poradí zde: http://www.as-glashuette.de/ Není problém komunikace v angličtině Tady myslím by byl největší problém spíš v ceně
alt Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Vymenit sklo, dat do poradku strojek - to zvladne kazdy hodinar, kvuli tomu bych to nutne neposilal za hranice.
ramon Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Vymenit sklo, dat do poradku strojek - to zvladne kazdy hodinar, kvuli tomu bych to nutne neposilal za hranice.Jen bych měl takový OT dotaz. Už jsem se kdysi ptal, ale nedostal jsem patřičné vysvětlení. Po autorizovaném servisu Omeg po 5 letech bezproblémového chodu mi vrací pytlík vyměněných opotřebovaných koleček. Ale můj hodinář co mi opravuje Primky a spol. je taky vždy opraví, cena opravy dvě stovky, nemění tam nic i když jsou úplně zadřený a nejdou. Je tam opravdu potřeba něco měnit nebo stačí vyčištění strojku a to ostatní je jen trik na zákazníka? Teď nemyslím když je tam fakt něco urvaný, ale když jsou normálně jdoucí. Dík
alt Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Vetsinou neni potreba menit nic, jen vycistit a namazat. Naprosto nechapu, oc tomu autorizovanemu servisu jde.
mechano Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Vetsinou neni potreba menit nic, jen vycistit a namazat. Naprosto nechapu, oc tomu autorizovanemu servisu jde. Tomu servisu jde o to aby se odlišil od běžných čičmundů. Dostává proto často strojek do stavu nového, za (pro sebe)zanedbatelnou cenu. Navíc to může provést zaškolená bába. Tomu totiž skoro nelze konkurovat. Ještě podotýkám, že to neplatí pro všechny autorizované servisy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se