pavel23 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Moc pěkný, hned jsem si vylepšil náladu po práci.
Peta-Biker Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 911: Už tu flašku raději zavři , Finiste...
Andreas.ks Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Pěkný fotky, díky za ně... Hodinky ještě hezčí - taky bych poděkoval, kdyby mi je nějaký náhodný kolemjdoucí věnoval...
Baker Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Petre opet super, nechces to taky dat do kalendare ?
Peta-Biker Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Baker: Myslím, že mých fotek tam už je dost... To bychom se mohli domluvit a dám tam fotky jen já... Ať i další členové pošlou... Tolik bylo těch, kteří byli na workšopu foto nebo jak se to jmenovalo u Cybera a takřka nikdo tady neplní galerie, ptám se proč... Mrzí mne to a sere zároveň...
kacer001 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 (upraveno) nádherné hodinky, nedávno jsem je viděl naživo v jiné barevné kombinaci a opravdu nad nimi uvažuji. Většina hodinek se mi líbí na fotkách a v reálu to "není ono". Ale to není případ Autavií Upraveno 24. července 2009 uživatelem kacer001
Stepino Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 ozivuji tohke tema kvuli pozadi focenych hodinek. to Peta-bikerer and HIFI. mate katalog vytisteny, nebo ho mate original??? jestli vytisteny tak na cem? (laser, inkoust, vosk) diky za odpoved Stepino
Rodkopf Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Zdravím, zajímal by mě Váš názor na případnou opravu těch plastických indexů - místy chybí bílá barva. Nechali by jste to opravit, nebo hodinky nechali tak, kolik by to případně stálo, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se