Tara Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Proč zrovna tenhle model tak často střídá vlastníka_Je to proto,že jsou těžší nebo čím to je? díky za názor
Návštěvník YPO? Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Milusi je čas založit půjčovnu hodinek - do švestek to máš zpátky a pak už se bude jenom rejžovat
Onisan Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 ¨To nebyly jenom tyhle hodinky.. to tady takhle často měnily majitele i Hamiltony... Těm Hamáčům prostě chyběly koule
New Milis Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 ¨To nebyly jenom tyhle hodinky.. to tady takhle často měnily majitele i Hamiltony... Těm Hamáčům prostě chyběly koule To bych o Hamiltonech zrovna neřekl, ale prosím, každýho dojem.. S těma Herculesama můžu mluvit jen za sebe - chtěl jsem je vyzkoušet, vyzkoušel jsem a prodávám je s tím, že na mě jsou: Asi moc velké (ne těžké, to mě nevadí), asi moc lesklé, čili asi trochu víc okázalé, než potřebuju a taky jsem zjistil, že je vlastně nemám k čemu nosit. K obleku to je hnusný, ke sportovním věcem jsou moc "nesportovní", k normálnímu oblečení mě přijdou neadekvátní, protože normálně oblečenej chodím jenom do hospod a tam mě přijdou neadekvátní už vůbec. Jediný, k čemu se mě fakt líběj jsou k motorkářskejm věcem, z toho důvodu mě nebude nijak štvát, když je neprodám. Taky jsem je chtěl kvůli té chronografové nadstavbě, ta komplikace s jednociferníčkovým odečtem měřeného času a chrono minutovkou je fajn, na druhou stranu odečet času není až tak "jednopohledovej", jak jsem si představoval. Když to shrnu, asi hlavní důvod, proč je chci prodat je, že jsou moc nápadné, kdežto já jsem nenápadný a jako dvojice pak oba vypadáme příliš nepravděpodobně.
Návštěvník YPO? Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) a jako dvojice pak oba vypadáme příliš nepravděpodobně. právě mi vypadly zuby Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem YPO?
Messiah Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Mel jsem z nich podobný pocit jako milis s tím že mě teda osobně ta váha byla už dost nepříjemná. Navíc kombinace ciferniku seda seda je sice krasna ale k té velikosti lesklosti a robustnosti tech hodinek se tak decentni barva ne uplne hodí je to moc hezké ale byl jsem s toho po par tydnech celkem v rozpacich :-). To asi tak k mým důvodům prodeje. Teďka s těma heritagema ktere maji 160g je to uplna lahoda navíc si troufnu tvrdit ze se hodí uplne ke vsemu stací menit gumu za pleteny tah... :-) Ja jsem takovy ten typ co ma vzdy jen jedny hodinky pac je mu lito kdyz ty druhe lezi jen tak na stole...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se