Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Schválně jsem dal bulvárnější titulek, ať přitáhne co nejvíc lidí, aby viděli, co je Kubson za dobráka. Kubsone, tímto Ti veřejně děkuji za to, že ses ujal mých opožďujících se Archimedů a na svoje náklady je poslal do servisu, zařídil jejich seřízení (už jdou opravdu lépe, ale že jim to chlapcům trvalo 4 měsíce..) a opět mi je, perfektně vystlané a ve vlastní krabičce poslal zpět a především za to i přes opakované nabídky nechtěl žádné finanční vyrovnání, ani pozdější nabídku držáku podle výběru, které na Avstage prodávám. Tahle nabídka stále platí, ale nechci posílat něco, co by bylo k ničemu. Takže - ještě jednou díky chlape, moc si cením toho, jak ses ujal člověka, kterej neměl hodinky ani koupený na Chronoshopu, ale rovnou v Říši.

Odesláno

To já se musím přidat. Plně souhlasím s magentissem. Vždycky jsem si egocentricky myslel, že jsem nejhodnější člověk na světě, krutě jsem se spletl.

Dvakrát jsem měl tu čest si "zaobchodovat" s Kubou a místopřísežně prohlašuju, že nejhodnější člověk na světě je Kubson.

• po měsících...
Odesláno

Z vlastní zkušenosti mohu sdělit následující : objednané Steinhart Nav. B. Uhr II dovezl osobně až domů a dodací lhůta byla cca 10 dní. Denní odchylka + 8 sek. Takže max. spokojenost.

Odesláno

K této stížnosti se musím připojit. Už jsem to psal v jiném vlákně - i já mám zkušenost, že pro kubsona není problém udělat pro člověka něco na víc a nic za to nechtít. Neznám snad nikoho, kdo si z hobby udělá živobytí a při tom stále zůstane u hobby :notworthy:

A když jsem se mermomcí chtěl vyrovnat, odbyl mě s tím, ať si u něj koupím pásek, že z toho bude mít radost :sad01_anim: ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...