Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak stare(nove) zname Seiko Black Monster. Vsetci ich pozname, pomaly "kazdy" ich uz aj mal.

:gora:

Su to moje prve automaty.

Kozeny no name remienok, sirka 24mm(na skusku).

post-3601-1241122622.jpg

post-3601-1241122641.jpg

Odesláno

Gratuluju. Ten pocit z prvních novejch automatů je parádní co? A až budeš mít druhý, třetí ....... pořád to bude ten skvělej pocit, jako u těch prvních. Užij si je.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Gorg napsal:
...nejlip jim sedi fakt origo tah!

Já zkouším černou gumu (až na fotkách jsem si všiml, jak je mám zapatlaný :()

post-147-1241330641.jpg

post-147-1241330646.jpg

post-147-1241330653.jpg

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
  Gorg napsal:
Monstra jsou super, ale ten remen mi k nim nejde...nejlip jim sedi fakt origo tah!

tenhle jim taky sluší, jen nemůžu najít fotku na monstrech

post-786-1241331791.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

Dakujem vsetkym.

Radost robia az taku, ze isli bokom moje TISSOT quadrato na tahu, ale to len preto, lebo nechcem aby sa monstra zastavili a tak ich nosim stale. Bude treba asi poriesit nejaky winder.

K presnosti, tak za tri tyzdne mi spravili odchylku -50 sekund.

K remienkom a tahu, monstra na gume som si kupoval na to, aby som si na nich vyskusal rozne styly, guma, koza popripade nylon. Kedze na tahu mam Tissot a na kozi mam jedny Festiny, ale tie su uz na zasluzenom dochodku po 10 rokoch nosenia! Tak to len vysvetlenie preco nie tah na monstroch, ale mozno casom.

Odesláno

Já žádný Seika nemám a nikdy mě moc nelákaly, ale na té kůži mě právě zaujaly. Připadá mi to takový retro, hned mi to připomene Verneovky. Začínaj mě nebezpečně lákat. (Tak se těším až je budeš prodávat. :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...