KFL Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Pred par dny jsem si vymenil par prijemnych mejlu s prodejnou Atlmana v Plzni. Konkretne s panem Krajickem. A tak jsem tam dneska dopo vyrazil ... na terapeuticky vylet . Sam. Puvodne ze se mrknu na nejaky kousek pro sebe, ale nakonec zvitezila touha koupit neco manzelce. Zacali jsme u Omegy, pokracovali k malym Superoceanum od B, testovali i Colty quartz, Orisy automaty a par dalsich. U Coltu me prekvapilo, jak vterinovka tesne mijela indexy, coz me vzdycky stvalo na beznych kvarckach, ale ze to dela i B.. . A porad se nejak nedarilo... I vyrazili jsme omrknout vylohu a tam jsem je nasel. Quartzove Longinky, akorat velke, modry cifernik, na tahu, vterinovka pekne skace jak ma - nadhera! Vzali jsme dovnitr, ja je omrknul zblizka a bylo jasno. Pan Krajicek odkvacil zkratit tah o 4 dilky (a je to porad malo, musime jeste 2 vyndat) a ja mezitim jeste vybral nejakou drobnost.. Co zaverem .. prvni Longinesy v rodine, manzelka je z nich nadsena (uz ma vic hodinek nez ja ) .. a nakup u Altmanu na jednicku s hvezdickou . Par fotek narychlo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cifernik je tmave modry.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Luminiscence neni vubec spatna.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
speedersky Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Ahoj, pekne fotky to svetlo ich dotvara a dodava im tojomno Chcel by som sa opytat aky je ich rozmer? Celkova velkost, ci neposobia prilis velkym dojmom? Plus boli by fotky za bezneho svetla? Hladam totiz damske hodinky pre priatelku k jej narodeninam. Dakujem
KFL Odesláno 3. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Chcel by som sa opytat aky je ich rozmer? Celkova velkost, ci neposobia prilis velkym dojmom? Plus boli by fotky za bezneho svetla? Prumer je 39 mm, velikost mi prijde OK, nepusobi. Fotky udelam, ale na netu se jich vali dost i tak .
NATY Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Pěkné hodinky, které jistě udělají radost. Dojem z fotek je díky nasvícení opravdu příjemný. Osobně řeším obdobný problém - vybírám hodinky pro manželku. Třeba budu obdobně úspěšný.
Návštěvník Radius Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Hodinky super, fotky super, gratuluju! Ale s tou luminescencí teda těžká slabota, když jsem si přinesl před dvěma týdny své nové Longines Hydro Conquest domů a porovnal ve tmě s ostatním arsenálem, tak třeba proti Junkersům je Longines zhaslá černobílá televize...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se