Marfi Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli náhodou nemáte někdo zkušenost s převzetím zásilky na centrále UPS na Ruzyni. Objednal jsem si hodinky a původně měli ke mně dorazit 7.5, ale asi se to o den opozdí a to je svátek a pak víkend. Ale jak zásilku sleduji, myslím, že by mohla do čech zítra dorazit během dne a to zpoždění s doručením bude způsobeno nutností rozvést zásilky adresátům, což by se asi později odpoledne už nestihlo a další pracovní den je až 11.5. Kdyby byla zítra na ruzyni, rád bych si ji vyzvedl. To čekání mě ničí a další tři dny . Dík
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 (upraveno) Jednou jsem si tam dojel pro kola, na které se mi nechtělo čekat... Stačilo zavolat, říct že si tam zajedu, řekli mi kam přesně jet. Ulice je aviatická, a je tam taková velká budova s nápisem Mensies - je tam i parking za nějakej ten peníz. V tý budově jsem šel po šipkách UPS - celkem dálka. Ale je to bez problémů... Upraveno 6. května 2009 uživatelem Hammer_Time
maty Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 nápisem, který si už nepamatuju. Cargo Menzies, tusimze.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Cargo Menzies, tusimze. Jakmile jsem to dopsal, tak jsem si vzpomněl
Marfi Odesláno 6. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Díky, tak to je fajn. Zavolam tam a uvidím. Nevěděl jsem jestli ta možnost vůbec je, abych tam nebyl za úplnýho exota.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Díky, tak to je fajn. Zavolam tam a uvidím. Nevěděl jsem jestli ta možnost vůbec je, abych tam nebyl za úplnýho exota. Je to obrovská budova (dole sklady, horní patro kanceláře). Mají tam takový pultík, u kterého jsem čekal 5minut na někoho. Alespoň jsem mohl sledovat práci mnoha operátorek.
CzechJoker Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Pokud to nebudeš proclívat. tak je to rychle. Jinak si přičti klidně den-dva na celnici. Vyzvednutí vpohodě, byl jsem tam dokonce v tom skladu dole, co je větší jak strahovskej stadión.
Marfi Odesláno 6. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Je to obrovská budova (dole sklady, horní patro kanceláře). Mají tam takový pultík, u kterého jsem čekal 5minut na někoho. Alespoň jsem mohl sledovat práci mnoha operátorek. Prima, já rád sleduju, jak lidi pracují. A operátorky obzvlášť :-) Pokud to nebudeš proclívat. tak je to rychle. Jinak si přičti klidně den-dva na celnici. Vyzvednutí vpohodě, byl jsem tam dokonce v tom skladu dole, co je větší jak strahovskej stadión. Proclívat snad ne, je to za 38 éček i s dopravou.
Marfi Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Tak to dobře dopadlo, kuryr mi balíček doručil dnes v půl druhý. Díky
VitekB Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Odesláno 14. června 2023 Má někdo prosím aktuální zkušenost v Praze? Bohužel došlo ke zpoždění, zítra už ale nebudu na doručovací adrese. Jak je to nyní, nějak jsem z jejich webu nepochopil, zda už lze vyzvednou zásilku jinde, než na centrálním skladu a neměl jsem možnost výběru služby...
Micey Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Jako posledni dobou (tri zkusenosti) mi prijdou az vtipne spatny.. ve ctvrtek 29.6. objednana doprava z vychodniho pobrezi US (velkej prodejce hodinek), jasne, nejaky ty svatky mezi.. ale furt to nemam. Pred tejdnem to dorazilo do skladu, ke mne to maj cca 40km. Ze vycleni trva tri dny, dobry, stane se. Akorat to ani den po vycleni nejak nejsou schopny nalozit, nevim jestli je to posledni dobou takhle blby u vsech, ale vzpominam ze standard bejval 3 pracovni dny vcetne vycleni..
VitekB Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Tracking mate, v mem pripade meli 3 dny napsano "preplanovavame", ale v poledne treti den ridic prijel. Zadna sms o dorucovani, zadny email, nic. Kontakt na baliku citelny.
Micey Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 No, tracking mozna mate, ale to ze to do ted nikdo neprivezl je fakt:)
Prochy68 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Ja mam s nima vicemene dobrou zkusenost ohledne dodani, ale to procleni.....ac udavam sve udaje ve formulari k zastupovani v celnim rizeni, v poslednich asi 3 pripadech posilaji celni dluh na meho zamestnavatele (tam si to nechavam zasilat). Konkretne ted jsem dostal airmany bez DPH, takze cekam ze v SAPu v praci opet pristane celni dluh....Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se