Andreas.ks Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Etalon německého dizajnu. Na rozdíl od jiných firem nepovažuje za nutné asymetrie v ciferníku zvýrazňovat názvem nebo dokonce nápisem na ciferníku...
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 (upraveno) 911: a jsme zase u toho Hamiltonu, ten něco podobného má taky, asi je taky pomáhal rozbíhat Henry Ford a na korunku navařil péro z lízinky edti: stejně tu jen plkáme ze závisti, já blb jsem kvůli mesíční fázi pořizoval speedmaster professional moonphase, tady to maj za lepší peníz s vlastním kalibrem a lepším rozložením subciferníků: moonphase Upraveno 16. července 2009 uživatelem bandicoot
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Ty kravy na indexech jsou invalidni, maj sejdrem nosni dirky.
Malaket Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 bandicoot napsal: 911: a jsme zase u toho Hamiltonu, ten něco podobného má taky, asi je taky pomáhal rozbíhat Henry Ford a na korunku navařil péro z lízinky edti: stejně tu jen plkáme ze závisti, já blb jsem kvůli mesíční fázi pořizoval speedmaster professional moonphase, tady to maj za lepší peníz s vlastním kalibrem a lepším rozložením subciferníků: moonphase To sis fakt naběh, protože oba ty strojky vyrobili ve stejný fabrice, pardon, manufaktuře v Hongkongu
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Akorát by mě zajímalo, proč mají ty hodinky, které se podle Parkera vyrábějí v Německu, na ciferníku nápis German design. Vlastně ne, nezajímalo, to ze mě jen promluvila závist. Už zase. Upraveno 16. července 2009 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Já mám vůbec ty džérman dyzajny rád
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Tak ale pozor, teď konec legrace, mám vážně míněný dotaz. Níže přiložené skeletony jsou zatím na 5 EUR, zřejmě skončí na cca. 40 EUR, ale o to mi nejde. Mrkněte, prosím, na big date - zdá se mi to, nebo je nefunkční? Pokud ovšem funguje, pak je to paráda, v datovém okně se objevují do kovu vyřezané číslice. A pokud nefunguje, tak je to super komplikace Pakere, nemohl bys mi, prosím, jakožto kapacita na tuto značku, pomoci a moji otázku fundovaně zodpovědět? Děkuji.
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Myslim Nigu ze to uz je kopani do mrtvoly - snad uz to pochopil
little_w Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Dantechno napsal: Myslim Nigu ze to uz je kopani do mrtvoly - snad uz to pochopil vsadis se ze nikoliv?
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Dantechno napsal: Myslim Nigu ze to uz je kopani do mrtvoly - snad uz to pochopil Jo, máš pravdu, už toho nechám Ale ty skeletony by mě fakt zajímaly. Přijde ti to jako funkční datumovka? Zdá se mi, že to je jen dekorace, ale zase nevěřím tomu, že by někdo (byť čong) něco tak obludného vyrobil.
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 NIGHTinGALE napsal: Jo, máš pravdu, už toho nechám Ale ty skeletony by mě fakt zajímaly. Přijde ti to jako funkční datumovka? Zdá se mi, že to je jen dekorace, ale zase nevěřím tomu, že by někdo (byť čong) něco tak obludného vyrobil. Rekl bych ze to je mozna funkcni , hledal jsem co nejvetsi obrazek na googlu abych videl detail ale samozrejme nenasel.... Cislice u jednotkoveho ciselniku nejake vidim ale desitkovy mi prijde divny - buh vi jak to tam je .. Chtelo by to ty lepsi fotky.
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 NIGHTinGALE napsal: Jo, máš pravdu, už toho nechám Ale ty skeletony by mě fakt zajímaly. Přijde ti to jako funkční datumovka? Zdá se mi, že to je jen dekorace, ale zase nevěřím tomu, že by někdo (byť čong) něco tak obludného vyrobil. Nigu, je to funkcni vyrezavana datumka. a dokonce delaji za par korun perpetual kalendat s cislem roku. to IWC ma za stovky tisic. je to predrazeny
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 tak panove, ktera znacka tohle umi? ha? tohle jsou mistri od roku 1892
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 a ted jeste proc platit za navonenou bidu IWC 30.000? kdyz muzete mit to same do 10.000 CZK velmi jednoducha komplikace. jen BIG znacky delaji, ze to je neco neprekonatelneho. i blby turbo je jednoduchy. vubec nechapu, kdo si kupuje takhle drahy hodinky, kdyz je to zbytecny
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Já čekal, že to bude atrapa, ale jak vidno, ti kluci šikmovocí jsou šikulové. P.S.: Sakra, nepiš tak vážně, nebo ti ještě lidé budou věřit, že bys je fakt chtěl
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 NIGHTinGALE napsal: Já čekal, že to bude atrapa, ale jak vidno, ti kluci šikmovocí jsou šikulové. P.S.: Sakra, nepiš tak vážně, nebo ti ještě lidé budou věřit, že bys je fakt chtěl spiderer uz objednal druhou varku Parnisu a i tohohle. protoze to je naprosta pecka ted hledam nejakou repetici do 17.000
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 911 napsal: ted hledam nejakou repetici do 17.000 Tak to jsi na správné adrese. A strojek je prý pecka - říkal to můj hodinář, co prodává Pateky
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 NIGHTinGALE napsal: Tak to jsi na správné adrese. A strojek je prý pecka - říkal to můj hodinář, co prodává Pateky to si delas legraci. fakt je to funkcni minutovej rypytr?
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Ne, to je fotka PP, na které jsem vyměnil logo
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 NIGHTinGALE napsal: Ne, to je fotka PP, na které jsem vyměnil logo jo uz to vidim. me to prislo divny, ze to okopcili tak dokonale ale nezkoumal jsem to. uff
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se