Přejít na obsah

Casio GS 1100

Doporučené příspěvky

Jooo, spis to vypada na Gulfmany:-) Kazdopadne dam vedet na forum, ja bych nakup zvladl tezko. Zatim jsem jeste neprostudoval ty posledni odkazy od kluku, je to dilema...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jooo, spis to vypada na Gulfmany:-) Kazdopadne dam vedet na forum, ja bych nakup zvladl tezko. Zatim jsem jeste neprostudoval ty posledni odkazy od kluku, je to dilema...

Máš pravdu tyhle mě fakt zaujali:

post-6982-1242066956.jpg

Hlavně ten solar a řízení rádiem nejsou k zahození.....

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Gabriel
Tak Stando mi poslal v .pdf manual (jeste jednou diky zes ho ofotil) takze ho mame oba v poste. Pokud by nekdo tapal jako ja, napiste si o nej me nebo jemu.

poprosím o zasianie návodu na gabrielyhh@gmail.com, budem velmi velmi povdacny, kedze z anglickým sa trápim uz par mesiacov a nie je to ono. Vďaka

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Obracím se na členy fóra, ke kterým se dostal návod v pdf formátu od Standa nebo Codyho na G-shocky GS1100 a mají ho ještě v compu a mohli by se o něj podělit, aby se mi prosím ozvali. Čekám na tyto hodinky a manuál by se určitě hodil. Výše jmenovaní už ho nemají, děkuji.

A ještě podotázka: má tady někdo tento model Géček, zajímaly by mně praktické zkušenosti a taky porovnání MTG1000 a Giez1100, pokud může k těmto dvěma modelům někdo něco napsat budu vděčný.

edit: vložení obrázku

post-5960-1262188439.jpg

Upraveno uživatelem bohush
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Čau. Někde ve fóru jsem četl, že jsi ten návod měl v PDF. Nemůžeš se mi po něm prosím ještě jednou podívat. Díky

Z jednoho polského fóra mám takový postup pro debily, ale fakt je tam všechno moc pěkně popsáno, když si k tomu stáhneš anglický manuál, tak nic víc nepotřebuješ. Pokud má někdo zájem tak se ozvěte, přeložím to a můžu poslat.

Odkaz ke komentáři

Čau. Někde ve fóru jsem četl, že jsi ten návod měl v PDF. Nemůžeš se mi po něm prosím ještě jednou podívat. Díky

Super zes ho sehnal. Ja prisel nedavno o vsechny emaily na Atlasu, fakt ho nemam. Pripichni ho sem do vlakna, at si ho kazdy potrebny muze rovnou stahnout a nemusi cekat na email. S novejma hodinkama se kazda minuta tak strasne vlece:-)))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...