Onisan Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Ve všeobecné diskusi se probíraly a probírají celočerné hodinky... Co si takhle udělatdalší limitku All Black třeba na bázi tohodle ? ... a samozřejmě i s černou PVD úpravou toho UNITASu co je uvnitř 2
gougy Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Onion napsal: Ve všeobecné diskusi se probíraly a probírají celočerné hodinky... Co si takhle udělatdalší limitku All Black třeba na bázi tohodle ? ... a samozřejmě i s černou PVD úpravou toho UNITASu co je uvnitř B&R pro chudé (či neochotné dát za stylovku "kilčo a víc"), proč ne? Zamlouvám si č. 2 (očekávám, že 1 je bloklá)
David83 Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 niečo takéto by malo byť dnu? steinhart aviation black-orange, foto od Kubsona
PhoeniX Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Dobrý, no... Ale pořád vzpomínám na limitku kterou navrhoval hciq.
Onisan Odesláno 8. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2009 David83 napsal: niečo takéto by malo byť dnu? steinhart aviation black-orange, foto od Kubsona Ano.. vzhledem k tomu, že Defaubre je vlastně Steinhart ... gougy napsal: Zamlouvám si č. 2 (očekávám, že 1 je bloklá) Já myslím, že blbnutí s číslama není na pořadu dne.. (bože jak já to nesnáším, tohle číslování :D) 2
gougy Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Onion napsal: Já myslím, že blbnutí s číslama není na pořadu dne.. (bože jak já to nesnáším, tohle číslování :D) Bylo myšleno jako zdůraznění souhlasu
cody Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Uplne jsem nepochopil, jestli ty Steinharty maji byt predloha nebo zaklad limitky. Pokud se nepletu, je velikost tohoto pouzdra na moji ruku zcela nenositelna:-( Jinac Unitas, cernej, limitka... To zni lakave.
Onisan Odesláno 9. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Nechápu rozdíl mezi - předloha a základ - jedno je jisté, asi to bude muset vycházet (jakákoliv limitka která je cenově únosná pro zdejší osazenstvo) vždy z existujících pouzder Napadlo mně to na zíkladě tohodle http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18895 1
little_w Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 tenhle model je z tech zajimavejsich... otazkou asi zustava, na kolik by to prislo. rekneme si uprimne, ze tohle nebudou asi pro nikoho hodinky snu, ale jen takova drobna raritka. jako takovou bych taky videl cenu... asi nejsem sam, kdo by to bral "jen" jako x-te hodinky... tim chci rict, ze bych za to nebyl ochotny dat nejakou podstatnejsi sumu, ktera by se dala pouzit prave do prasatka na nejake ty pozdejsi vysnene hodinky. dava to smysl? jestli ne, tak me omluvte, vcera jsem lupl flasku ginu a je jeste brzo :-)))
Onisan Odesláno 9. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Hodinky snů v chronomag l.e. asi vyrobíme těžko Nejenže sny jsou moc rozdílné, ale limitka by seměla pohybovat v rozumn ceně tzn. ne moc dražší než produkční model
little_w Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Onion napsal: Hodinky snů v chronomag l.e. asi vyrobíme těžko Nejenže sny jsou moc rozdílné, ale limitka by seměla pohybovat v rozumn ceně tzn. ne moc dražší než produkční model no, to je to, co jsem se snazil rict... dekuji. uz se probouzim.
cody Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 4 Onion: To jsem presne potreboval vedet. Nebyl jsem si jisty, jestli chces pouzit konkretne tohle pouzdro od Steinharta. Podobnych je prece vic, ale je fakt ze za rozumnou (nizkou) cenu to asi kde kdo neudela.
cody Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Jeje, takhle nam delat chute:-) Ja mam vyhodu, ze hranate 44x44 je pro me zcela nenositelne. Uff.
Onisan Odesláno 9. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Nesmysl... t může nosit každej...
New Milis Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Úplně by stačilo umět si někde nechat potisknout ciferník, nanést novou barvu na ručičky by nemusel bejt takovej problém... Já se k tomu furt né a né dostat.
Onisan Odesláno 9. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Kurňa, Milis.. také jsem na to myslel... ale to by se toho někdo musel ujmout po fyzické stránce...
XXXfazerXXX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Onion napsal: Nesmysl... t může nosit každej... JASNE-tohle ma 50na50 a taham to v pohode,lidem v hospode,co rikaj,ze je to veliky,tvrdim,ze to ma z druhy strany elcedecko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se