vito Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Pánové, nemáte někdo náhodou vymontovaný strojek z I. gen., mám dojem, že je to kalibr 68? Pokud ano, můžete vzít šupléru a změřit mi jeho stavební průměr? Jiné rozměry nepotřebuji. Děkuji za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 vito napsal: Pánové, nemáte někdo náhodou vymontovaný strojek z I. gen., mám dojem, že je to kalibr 68? Pokud ano, můžete vzít šupléru a změřit mi jeho stavební průměr? Jiné rozměry nepotřebuji. Děkuji za ochotu. Ahoj, sice nemam vymontovanou 68icku ani supleru, ale koukl jsem na prim.cz a nasel tohle, treba ti to pomuze dal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 11. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Děkuji boxere, já jsem známý počítačový tupec a nemám zažité to automatické hledání čehokoliv na netu. A při svém věku si to asi ani nezažiji. Ještě jednou děkuji, to mi samozřejmě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se