Stepino Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 (upraveno) oslovil me pan, ktery chtel sehnat nejaky dil do jeho Autavii, tak mi hodinky rovnou poslal. Dil jsem sehnal, vycistil pouzdro a lunetu, nanesl novou luminiscencni vrstvu a Mechano udelal cisteni, mazani, serizeni strojku a vsadil nove sklicko. a protoze mam uplne stejny model zkusil jsem udelat fotku "dvojcat" s fotografii zacinam a tak doufam ze bude patrne jak jsou hodinky super. tak snad jsem tim aspon trochu prispel do mlyna. Stepino EDIT: omlouvam se za dvojity prispevek - pomale pripojeni zapricinilo dvojklik - prosim adminy o smazani predchoziho prispevku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2009 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 To je jenom trik. Fotomontáž. Vždyť je na nich stejnej čas i datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 no dat dve fotky vedle sebe neni problem, ale jak bych udelal z jedne fotky dva ruzne uhly pohledu na predmet nevim. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Moc pěkný... koukám, že posílat je do Švajcu ani není nutný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 (upraveno) no posilat neni nutny v pripade ze vis kde sehnat dily. v tomhle pripade pan nepozadoval vodotesnost, takze zustavaly tlacitka i korunka, kotvu jsem vymenil a sklicko objednal od Beca. vycistit lunetu aby se otacela , byl orisek a trochu jsem se bal, ale nakonec se vse povedlo. premalovat rucicky byl mensi problem nez jsem cekal, horsi to bylo s cifernikem, ale nakonec vysledek je fajn. jeste jsem nechal vyrobit pro pana repliku kozeneho remene od Ondry + original Heuer spona. tak doufam ze pan bude spokojen. Bylo super videt dva stejne modely vedle sebe. Hodinky jsem mel docela dlouho doma protoze jsem cekal na sklicko, ktere porad nemeli na sklade (tloustka 3 mm prumer 310) kdyby nekdo potreboval na model 11063 tak mam jeste jedno. Upraveno 13. května 2009 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ms503 Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Spokojeny jsem a jeste jednou dekuji .Ale nevim ktere jsou moje ale zda se ze ty leve. milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se