David83 Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 (upraveno) Krásny večer, pridávam čerstvý prírastok Dievas Avant Garde Prototype (vďaka Kamilovi za predaj). Zopár stručných údajov: Unitas 6497 s modrenými šrobkami Sendvičový ciferník PACVD púzdro Zafírové sklíčko s antireflexom Priemer 46,5 mm Fotky tohto kúsku možno nájsť tiež na http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=avantgarde Pridám zopár fotiek i ja: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. května 2009 uživatelem David83
Bobr Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Jsou krásné, dobrá koupě. Taky jsem o nich uvažoval - bohužel pro mě nepřekonatelnou překážkou je vodotěsnost WR 30. Jinak nemají chybu. Ještě jednou - gratuluju.
David83 Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2009 To Bobr, to Kibi: Vďaka, som z nich nadšený, môj prvý švajčiarsky strojček
Gilius Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 užij si je a ať Ti dělají jen radost....
Návštěvník Kamil Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Jo, jo, moc pěkný hodinky. Jsem rád, že ti dělají radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bison Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 gratuluju, hezké jednoduché zpracování, hold v jednoduchosti je síla
David83 Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2009 To: Kamil - Vďaka, radosť teda rozhodne robia To: Bison. Vďaka Trocha som sa spočiatku obával veľkosti, ale ako zisťujem, tak sú úplne v pohode nositeľné - dokonca aj k obleku, akurát košela musí mať krátky rukáv
Senseeei Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Aky mas obvod zapastia? 46mm sa celkom straca
abbot Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Gratulace, na moje anorektický zápěstí už je to moc, ae hrozně se mi líbí
David83 Odesláno 21. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Aky mas obvod zapastia? 46mm sa celkom straca Zápästie mám okolo 18,5cm, ale tá čierna tiež zmenšuje zrejme celkový výzor
Senseeei Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Zápästie mám okolo 18,5cm, ale tá čierna tiež zmenšuje zrejme celkový výzor ja mam cca 19, cize teoreticky by som sa nemusel bat ani 44mm diky moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se