Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tradičně nabízím odvoz na trase UL - TP - MO - CV - KV s tím, že zpět jedu druhý den kolem poledne (po rybačke). Nocleh v pohodovém penzionku za 400,- Ká.

Odesláno

Tak já bych to bral s tim, že pátek 10.12. bych s Flagolem seděl u vody, chytal ryby a házel kačeny... :yucky: Ale furt lepší než se v dešti honit s fazerem po lese, kerej má na uších minolovku a slibuje velevýskyt jedlých hub...

Pro zvýšení šancí navrhuju fazera poprosit o nějakej ještě funkční nález z libovolný světový. Budeme mít nachytáno dřív než chytnem asteroidy od sezení na studeným molu :whistling:

Odesláno

Pro zvýšení šancí navrhuju fazera poprosit o nějakej ještě funkční nález z libovolný světový. Budeme mít nachytáno dřív než chytnem asteroidy od sezení na studeným molu :whistling:

VIDIS TY VOLE,MAS KLIKU JAK VOD FLASINETU....todle vypadlo minulej tejden ,ale dojdes si pro to sam.......nechas mi potom candaty

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No, když mi to neumastíte rukama zaprasenýma od jitrnic a kachních stehýnek, tak snad něco vezmu...B)

Tak aspoň já si je prohlídnu...

Aktualizace seznamu:

Fazer

Pandice

Flagolo

Ricous

Leclerc

Utrejch - asi

Spiderer - fifty/fifty

Z.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...