ricous Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Už se jen 4x vyspim a JE TO TADY! Kurňa já se těšim - na fošnu samozřejmě. Mé podvýživou trpící dětské tělíčko se při vyslovení slova "fošna" dostává do příjemných vibrací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Už se jen 4x vyspim a JE TO TADY! Kurňa já se těšim - na fošnu samozřejmě. Mé podvýživou trpící dětské tělíčko se při vyslovení slova "fošna" dostává do příjemných vibrací...kdo ví,vod čeho ti vibruje tělíčko....uš at ste tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Nabízím odvoz (zdarma a nepřemlouvejte) na trase UL - TP - MO - CV - Louny - fofr do KV a zpět. Zpět = sobotní dopoledne po odpočinku u fazerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Taky se přidám: kdyby chtěl někdo hodit z Prahy a zpět, mám ještě nějaké místo volné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Aha, jiz zitra, ja myslel ze v listopadu. No ve varech budu, tak ok ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 (upraveno) Aha, jiz zitra, ja myslel ze v listopadu. No ve varech budu, tak ok ;-)Připomenul jsi mi kamaráda, co přišel (k našemu němému úžasu) 5.11. takto oblečen do hospody. A prej mu bylo divný, že v půjčovně kostýmů byl ráno ještě celkem velkej výběr... Upraveno 18. října 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Bude tam někdo nějak dřív? Že bychom dali v xxxxxfazerovicxxxxx hospodě čaj o čtvrté nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Taky se přidám: kdyby chtěl někdo hodit z Prahy a zpět, mám ještě nějaké místo volné.Jel bych taky, jestli se muzu pridat, ale neni to na 100%, dokdy ti musim dat vedet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Tebe neberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Tebe neberu.Aha. EDIT: Takze jedu vlastnim autem, odjezd z Prahy kolem 17hod, kdyby mel nekdo zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 19.října hrají:TV Sleva........... bejvalej vyvrhelfa.Zero............ bejvalej rádoby ftipálek-současnej opilecDanHovno........... :suicide_anim: MODERÁTOR :suicide_anim: LeCelerk........... současnej žací strojPanPtice........... bejvalej převaděčŽ. ........... bejvalej přebornik v tantrickém sexuUtrchFejk.......... současnej opilec-bejvalej varákFlákKolo .......... bejvalej cyklistaRupFous .......... bejvalej fízlmaama ............. bejvalkaKamilBožidara Turzonovová a další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Tak jsme tady tri - ja, Fazer a Pandice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Tak jsme tady tri - ja, Fazer a Pandice...No jo furt, za chvíli vyrazim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Taky vyrážím. Ale z Prahy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Poslusne hlasim ze zapad cech byl dobit s dopit - howgh... Diky bsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Ja se opil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Já taky a to tak,že fofrem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Peknou hospodu ma ten Fazer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lrmaty Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Stále se Varáci někde scházíte? Jsem tu nový a rád bych někoho poznal...Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Jsem tu nový, pokud se ještě tedy konají nějaké srazy v okolí KV, rád se zúčastním a okouknu pořádné kukačky...Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se