Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: nejde vo kapy,de vo to,ze si vlezdoprdelka a vopruz...........navic si mou malickost odmitnul vzit na sraz k severakum.....a to ja te dopravil pracne az na celorepublikovej sraz do Jihlavy, a vodil sem te.............. JAK SLEPYHO KONE PIT.........................................jestli na me nebudes celej vecer cucet a mluvit,tak klidne prijed Kdyz to bude tezky se na tebe nedivat .... kdyz pominu jakej si velkej krasavec tak urcite budes zas delat nejaky hovadiny, treba mi lamat ruku nebo snupat sul a kapat si citron do oka..... 12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc, ... Bert,......., Dantechno
ricous Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc, ... Bert,......., Dantechno, ......., ricous
XXXfazerXXX Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 ricous napsal: 12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc, ... Bert,......., Dantechno, ......., ricous ja to tusil,ze takovej lihomil,jako ses ty,neodola............................STRAVOVANI BYCH SI DOVOLIL ZAJISTIT STEJNE JAKO POSLEDNE,a kecicky LeClerka a jinejch,jetelem nazranejch mnohokopitniku mi nezajimaj,nedopadnem jako Cajhamlova,nebo ten krasavec Chaloupka..............................sezereme prasatko ve vsech formach a LeClerkovi kopnu vecer pred srazem na dvorku peknej drn a dam mu ho na lednici nachladit.Je to sama cerstva pampeliska,to bude mnamka............................................Nigu ,ty kluku usata...ty neprijedes?
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Sice neprijedou kolegove Lustela a Lustela kteri zabirali nejvice mista ale i tak to vypada na peknou tlacenici. EDIT : Teda nevim jestli neprijedou, rad bych aby prijeli. Dost se mi styska po Salamiove fistuli.... Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem Dantechno
Návštěvník Kamil Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: ...STRAVOVANI BYCH SI DOVOLIL ZAJISTIT STEJNE JAKO POSLEDNE... To bude stejná žranice?
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kamil napsal: To bude stejná žranice? A zahrali jsme na Kamilovu strunu.. ze by dorazil?
Návštěvník Kamil Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Dantechno napsal: A zahrali jsme na Kamilovu strunu.. ze by dorazil? Nebyla tady někde fotka?
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kamil napsal: Nebyla tady někde fotka? Myslis tuhle: ...nebo tuhle:
XXXfazerXXX Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Dantechno napsal: Sice neprijedou kolegove Lustela a Lustela kteri zabirali nejvice mista ale i tak to vypada na peknou tlacenici. EDIT : Teda nevim jestli neprijedou, rad bych aby prijeli. Dost se mi styska po Salamiove fistuli.... NEBOJ TY DVA VOSOUSTSNECI SE ESTE NAHLASEJ
Návštěvník Kamil Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Dantechno napsal: ...nebo tuhle: Myslel jsem tu druhou. Ale kterej trotl to fotil, že ostřil na toho zaclánějícího metrouše a ne na ty dobroty?
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kamil napsal: Myslel jsem tu druhou. Ale kterej trotl to fotil, že ostřil na toho zaclánějícího metrouše a ne na ty dobroty? Ja to ocividne nebyl. Bojoval jsem s tou pecenou drubezi.....
XXXfazerXXX Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kamil napsal: Myslel jsem tu druhou. Ale kterej trotl to fotil, že ostřil na toho zaclánějícího metrouše a ne na ty dobroty? DANTECHNO....MOBIL MEL V KACHNE A NAPROTI ZRCADLO.............................hele Dane ta kachna byla bud tuha,nebo si minimalne tejden pred srazem schvalne nezral...viz jeden nejmenovanej clen v JIHLAVE
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: DANTECHNO....MOBIL MEL V KACHNE A NAPROTI ZRCADLO.............................hele Dane ta kachna byla bud tuha,nebo si minimalne tejden pred srazem schvalne nezral...viz jeden nejmenovanej clen v JIHLAVE Kachna byla vyborna !!!!! Na tu se tesim , a to moc, opravdu !! Znas me , jak vidim objektiv zacnu se predvadet - trosku jsem to prihral.....
ricous Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Tak doma nahlášeno a schváleno, v práci bude 13.5. ŘD. Ale holt ten ústeckej sraz posunu tak o měsíc... Jestli bude chtít někdo svézt na trase UL - TP- MO - CV - KV, není problém. Jo a ještě - kde kluci minule spali? Ňákej tip?
XXXfazerXXX Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 ricous napsal: Tak doma nahlášeno a schváleno, v práci bude 13.5. ŘD. Ale holt ten ústeckej sraz posunu tak o měsíc... Jestli bude chtít někdo svézt na trase UL - TP- MO - CV - KV, není problém. Jo a ještě - kde kluci minule spali? Ňákej tip? HOTEL ADRIA PADESAT METRU VOD KNAJPY V CENTRU A SLUSNY CENY
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 ricous napsal: Tak doma nahlášeno a schváleno, v práci bude 13.5. ŘD. Ale holt ten ústeckej sraz posunu tak o měsíc... Jestli bude chtít někdo svézt na trase UL - TP- MO - CV - KV, není problém. Jo a ještě - kde kluci minule spali? Ňákej tip? Rad bych ti na oplatku take nabidnul nocleh ale momentalne to je bohuzel neproveditelne...
ricous Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Dantechno napsal: Rad bych ti na oplatku take nabidnul nocleh ale momentalne to je bohuzel neproveditelne... Já bych na tu swingers párty u tebe doma stejně nešel - raději se dobře nažeru Má tam Fejzr kapitána Morgána a nebo si mám dovézt pro sichr něco z vlastní zahrádky?
Návštěvník Kamil Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 ricous napsal: Má tam Fejzr kapitána Morgána a nebo si mám dovézt pro sichr něco z vlastní zahrádky?Hele nečum tolik na reklamy v TV... A bude tam kromě žrádla ještě něco jiného? Třeba tohle:
spiderer Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kamil napsal: Hele nečum tolik na reklamy v TV... A bude tam kromě žrádla ještě něco jiného? Třeba tohle: Ze by se v tobe probudila druha miza?
ricous Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kamil napsal: Hele nečum tolik na reklamy v TV... Reklamu na CM neznám a bohužel už jsem několikrát zažil, že mé oblíbené pitivo nebylo v nabídce lokálů, které jsem navštívil. Pak mám jako další požadvek připravenou Absolut Pepper vodku s Red Bullem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se