Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
nejde vo kapy,de vo to,ze si vlezdoprdelka a vopruz...........navic si mou malickost odmitnul vzit na sraz k severakum.....a to ja te dopravil pracne az na celorepublikovej sraz do Jihlavy, a vodil sem te.............. JAK SLEPYHO KONE PIT.........................................jestli na me nebudes celej vecer cucet a mluvit,tak klidne prijed

Kdyz to bude tezky se na tebe nedivat .... kdyz pominu jakej si velkej krasavec tak urcite budes zas delat nejaky hovadiny, treba mi lamat ruku nebo snupat sul a kapat si citron do oka.....

12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc, ... Bert,......., Dantechno

Odesláno

12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc, ... Bert,......., Dantechno, ......., ricous

Odesláno
  ricous napsal:
12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc, ... Bert,......., Dantechno, ......., ricous

ja to tusil,ze takovej lihomil,jako ses ty,neodola............................STRAVOVANI BYCH SI DOVOLIL ZAJISTIT STEJNE JAKO POSLEDNE,a kecicky LeClerka a jinejch,jetelem nazranejch mnohokopitniku mi nezajimaj,nedopadnem jako Cajhamlova,nebo ten krasavec Chaloupka..............................sezereme prasatko ve vsech formach a LeClerkovi kopnu vecer pred srazem na dvorku peknej drn a dam mu ho na lednici nachladit.Je to sama cerstva pampeliska,to bude mnamka............................................Nigu ,ty kluku usata...ty neprijedes?

Odesláno (upraveno)

Sice neprijedou kolegove Lustela a Lustela kteri zabirali nejvice mista ale i tak to vypada na peknou tlacenici.

EDIT : Teda nevim jestli neprijedou, rad bych aby prijeli. Dost se mi styska po Salamiove fistuli....

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník Kamil
Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
...STRAVOVANI BYCH SI DOVOLIL ZAJISTIT STEJNE JAKO POSLEDNE...

To bude stejná žranice? :eek:

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Dantechno napsal:
A zahrali jsme na Kamilovu strunu.. ze by dorazil? :D
Nebyla tady někde fotka?
Odesláno
  Dantechno napsal:
Sice neprijedou kolegove Lustela a Lustela kteri zabirali nejvice mista ale i tak to vypada na peknou tlacenici.

EDIT : Teda nevim jestli neprijedou, rad bych aby prijeli. Dost se mi styska po Salamiove fistuli....

NEBOJ TY DVA VOSOUSTSNECI SE ESTE NAHLASEJ

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Dantechno napsal:
...nebo tuhle:

Myslel jsem tu druhou. :thumbsup_anim: Ale kterej trotl to fotil, že ostřil na toho zaclánějícího metrouše a ne na ty dobroty?

Odesláno
  Kamil napsal:
Myslel jsem tu druhou. :thumbsup_anim: Ale kterej trotl to fotil, že ostřil na toho zaclánějícího metrouše a ne na ty dobroty?

Ja to ocividne nebyl. Bojoval jsem s tou pecenou drubezi..... :tank:

Odesláno
  Kamil napsal:

DANTECHNO....MOBIL MEL V KACHNE A NAPROTI ZRCADLO.............................hele Dane ta kachna byla bud tuha,nebo si minimalne tejden pred srazem schvalne nezral...viz jeden nejmenovanej clen v JIHLAVE

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
DANTECHNO....MOBIL MEL V KACHNE A NAPROTI ZRCADLO.............................hele Dane ta kachna byla bud tuha,nebo si minimalne tejden pred srazem schvalne nezral...viz jeden nejmenovanej clen v JIHLAVE

Kachna byla vyborna !!!!! Na tu se tesim , a to moc, opravdu !! Znas me , jak vidim objektiv zacnu se predvadet - trosku jsem to prihral.....

Odesláno

Tak doma nahlášeno a schváleno, v práci bude 13.5. ŘD. Ale holt ten ústeckej sraz posunu tak o měsíc... Jestli bude chtít někdo svézt na trase UL - TP- MO - CV - KV, není problém. Jo a ještě - kde kluci minule spali? Ňákej tip?

Odesláno
  ricous napsal:
Tak doma nahlášeno a schváleno, v práci bude 13.5. ŘD. Ale holt ten ústeckej sraz posunu tak o měsíc... Jestli bude chtít někdo svézt na trase UL - TP- MO - CV - KV, není problém. Jo a ještě - kde kluci minule spali? Ňákej tip?

HOTEL ADRIA PADESAT METRU VOD KNAJPY V CENTRU A SLUSNY CENY

Odesláno
  ricous napsal:

Rad bych ti na oplatku take nabidnul nocleh ale momentalne to je bohuzel neproveditelne... :(

Odesláno
  Dantechno napsal:
Rad bych ti na oplatku take nabidnul nocleh ale momentalne to je bohuzel neproveditelne... :(

Já bych na tu swingers párty u tebe doma stejně nešel - raději se dobře nažeru :thumbsup_anim:

Má tam Fejzr kapitána Morgána a nebo si mám dovézt pro sichr něco z vlastní zahrádky?

Návštěvník Kamil
Odesláno
  ricous napsal:
Má tam Fejzr kapitána Morgána a nebo si mám dovézt pro sichr něco z vlastní zahrádky?
Hele nečum tolik na reklamy v TV...

A bude tam kromě žrádla ještě něco jiného? Třeba tohle:

post-147-1272480549.jpg

Odesláno
  Kamil napsal:
Hele nečum tolik na reklamy v TV...

Reklamu na CM neznám a bohužel už jsem několikrát zažil, že mé oblíbené pitivo nebylo v nabídce lokálů, které jsem navštívil. Pak mám jako další požadvek připravenou Absolut Pepper vodku s Red Bullem...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...