ricous Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 To mám za to, že tady každýmu gentlemanovi bezmezně věřím - holt důvěřuj, ale prověřuj... Jizera dobrá, už jsem jim napsal, tak se uvidí. Jinak na horowkopy kašli, já mám si mám dneska zažádat o zvýšení platu či převedení na lépe placenou práci. Jako starší ročník najdu dobrého společníka na podnikání - nepotřebuješ krotitele pro papagája?
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 ricous napsal: To mám za to, že tady každýmu gentlemanovi bezmezně věřím - holt důvěřuj, ale prověřuj... Jizera dobrá, už jsem jim napsal, tak se uvidí. Jinak na horowkopy kašli, já mám si mám dneska zažádat o zvýšení platu či převedení na lépe placenou práci. Jako starší ročník najdu dobrého společníka na podnikání - nepotřebuješ krotitele pro papagája? BERU TE....prd na papoucha-VEM SEBOU NA SRAZ RAZITKA Z KANCLU A VOZIVIME TROSKU LTOcka PRES SEVER.......kona mame,hodime to na VycucJogurta.Toho nikdo v Nejdku nedohleda a prinejhorsim je to hodne blizko do Prebuzu a tam sou skvostny baziny,kde nikdy- nikdo- nic nenajde........moula je to velkej a pojede tam s nama urcite dobrovolne,nakecame mu,ze tam je celorepublikovej sraz.......................................ted me napadlo...ty sedis v praci a to ti chodej zajimavy zpravy :gun_bandana: :gun_bandana:
ricous Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Do práce mi nic nechodí, okleštěnej net. Ale "normální" internet mám v mobilu a tak to tafy ťukám svejma obtloustlejma prstíčkama na pidi klávesnici. Jinak razítko nemám, musíme ve středu vymyslet něco jinýho
flagolo Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 ricous napsal: Do práce mi nic nechodí, okleštěnej net. Ale "normální" internet mám v mobilu a tak to tafy ťukám svejma obtloustlejma prstíčkama na pidi klávesnici. Jinak razítko nemám, musíme ve středu vymyslet něco jinýho Nevadí, víš jak vypadá a Fazer má určitě v kuchyni nějakou opravdovou bramboru, tak ho vyřežeme
ricous Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Brambory se sežerou, už teď trénuju na středeční žranici a po vzoru nejmenovaného člena - majitele tasemnice přijedu na sraz v žertovném převleku za otesánka...
Dantechno Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: BERU TE....prd na papoucha-VEM SEBOU NA SRAZ RAZITKA Z KANCLU A VOZIVIME TROSKU LTOcka PRES SEVER.......kona mame,hodime to na VycucJogurta.Toho nikdo v Nejdku nedohleda a prinejhorsim je to hodne blizko do Prebuzu a tam sou skvostny baziny,kde nikdy- nikdo- nic nenajde........moula je to velkej a pojede tam s nama urcite dobrovolne,nakecame mu,ze tam je celorepublikovej sraz.......................................ted me napadlo...ty sedis v praci a to ti chodej zajimavy zpravy :gun_bandana: :gun_bandana: Nikomu zadnyho kone delat nebudu. Nevim co to je a trochu me to urazi... Na Prebuzu je to krasny , jestli tam je ten sraz jak rikate tak s vama urcite pojedu.
XXXfazerXXX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) do zahajeni zustava 50 HODIN 30 MINUT.....CO TEN KALIFX prijede bo co? Upraveno 10. května 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
hciq Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Přijedu se na vás někdy v noci podívat,...tak doufám, že nebudete nachcaní jak mraky a pls. nějaký koordináty tý fázerovy palírny.
ricous Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Tak Jizera nekomunikuje - beru pro sichr stan, s noclehem to vypadá všelijak...
Dantechno Odesláno 10. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Ja prijedu tak na osmou ... Mam od pul sesty zapas. hciq napsal: Přijedu se na vás někdy v noci podívat,...tak doufám, že nebudete nachcaní jak mraky a pls. nějaký koordináty tý fázerovy palírny. Tady to mas Haciku....
ricous Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Hele Pepíci, kde teda budete spát? Jizera se taky neozývá a na blint se mi nechce.
XXXfazerXXX Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 24 hodin ptaci...........................prosim potvrzeni ucasti at vedej kuchari kolik toho napict......drn pro jetelozravce je bereit a pro vase mlsny drzky sem presel na tocenou svijanskou trinactku....samo este plzen a 11 gambac pro vypity hlavy jako sem ja.....................................................spajdy vemte ricouse sebou spat,nebo bude chrapat na dvorku ve spacaku
Dantechno Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: 24 hodin ptaci...........................prosim potvrzeni ucasti at vedej kuchari kolik toho napict......drn pro jetelozravce je bereit a pro vase mlsny drzky sem presel na tocenou svijanskou trinactku....samo este plzen a 11 gambac pro vypity hlavy jako sem ja.....................................................spajdy vemte ricouse sebou spat,nebo bude chrapat na dvorku ve spacaku Dekujeme dobry muzi. Panoptikum KV 12.5.2010 19:00 Dantechno
XXXfazerXXX Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 ricousi,to sou ku..y prazsky a nechtej te vzit sebou...zavolej premovi a domluv se s nim 723078494
ricous Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 No ještě tu je řešení, že předám flašku Morgána, nabaštím se, přepiju se nealka a pofrčim domu. Ale to bych prosím pěkně nerad.
XXXfazerXXX Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 to si prubni a zustanes venku..........brrrr kofola- jo vsimate si toho ptaka nademnou...3500 mouder za rok, to je sila a velke obohaceni tohoto fora.Ne ze ja bych napsal nekdy neco chytryho,ale aspon tady neventiluju kazdej prd,co mi v praci napadne.........................ja se dostavim na osmou,musim kopat do nablbly meruny.......privitani a slavnostniho pripitku se ujme pandice a maso bude na stole uderem pul devaty
Dantechno Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: to si prubni a zustanes venku..........brrrr kofola- jo vsimate si toho ptaka nademnou...3500 mouder za rok, to je sila a velke obohaceni tohoto fora.Ne ze ja bych napsal nekdy neco chytryho,ale aspon tady neventiluju kazdej prd,co mi v praci napadne.........................ja se dostavim na osmou,musim kopat do nablbly meruny.......privitani a slavnostniho pripitku se ujme pandice a maso bude na stole uderem pul devaty Ze ty sis dal Stroha na kuraz .... Nekdo kope do meruny jinej ( treba vagabund jako ty ) triska hlavou vo mantinel...
XXXfazerXXX Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 to nejsem ja ..nemam tak levny rukavice a tou hokejkou se toho moc nenahraje......AT ZIJE NORSKO A NASE NOVA HOKEJOVA GENERACE AT DE DO HAJZ.U.......a vubec ,du trenovat na zejtrek
spiderer Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Prema Pandice nam zajistil ubytovani v penzionu za hubicku a rikal, ze neni s mistem problem, takze Richardovi misto snad podrzime
ricous Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 No sláva, konečně nějaké info. Na kolikátou dorazíte do Varů? Já počítám s odjezdem z UL kolem půl páté, takže na půl sedmou tam můžu být.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se