Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Takže chlapci z Varů...zítra jsem v KV a takže večer se na půjdu podívat na ten zájezdní hostinec...

Upraveno uživatelem pete
Odesláno (upraveno)
  V 11. 4. 2011 v 23:11, 'pete' napsal:

Takže děkuji za Karlovarskou pohostinnost.Teď jsem dobrkal na hotel.Bylo to více než fajn a doufám,že se zase uvidíme.

Pěkně sme ty místní hajzlíky pomluvili.....trošku smrděls kočičinou,ale jinak to nebylo špatný.Tak zas někdy.

Edit:sorry,já ráno zaspal

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno
  V 12. 4. 2011 v 10:40, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

Pěkně sme ty místní hajzlíky pomluvili.....trošku smrděls kočičinou,ale jinak to nebylo špatný.Tak zas někdy.

Hele ty zijes! Jak se udelalo hezky tak ses vykaslal na forum a vybeh si mrcasit.....

Odesláno (upraveno)
  V 12. 4. 2011 v 10:43, 'Dantechno' napsal:

Hele ty zijes! Jak se udelalo hezky tak ses vykaslal na forum a vybeh si mrcasit.....

edit:Dělam si prču,né že to budeš brát vážně...editII:CO TO MÁŠ ZA BLBA V TOM AVATARU.TO JE JAK KDYŠ SE ZKŘÍŽÍ troll,TADA A SPIDERER Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno
  V 12. 4. 2011 v 10:53, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

edit:Dělam si prču,né že to budeš brát vážně...

Nevim co jsi mi napsal ale preventivne jsem se nastval.

Odesláno
  V 12. 4. 2011 v 10:40, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

Jojojo, kdyby nás místní hoši slyšeli :)

No jinak by jsi mohl i ty na výjezdní k nám na východ ;) Ale já určitě, budu-li ve Varech dám vědět...

A když si vezmu, že jsem přišel na tři kusy a jak to nakonec bylo, tak se nedivím, že jsi zaspal. Ale já jsem machr a stavil jsem se, když jsme odjížděli. Ale ještě teď se mě klepou ruce :)

Takže se tam hoši tužte a opatrujte se...

PS: Jo a všichni v knajpě měli hroznou srandu z toho, že tě tam takhle brzy hledám ;)

Odesláno
  V 12. 4. 2011 v 17:18, 'Dantechno' napsal:

Tak snad priste Pete... Chodim k fazerovi na vybornou colu.

Tak na colu nedošlo...a vlastně doufám, že nedojde. Ale mohu ohodnotit tataráček a nějaké to pivko.
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 12. 4. 2011 v 19:41, 'pete' napsal:

Tak na colu nedošlo...a vlastně doufám, že nedojde. Ale mohu ohodnotit tataráček a nějaké to pivko.

Dobrý den.Nevím co se děje,jestli je to atmosferou na foru,nebo na členy KV bunky leze jaro,nebo uš se tady ten obrvogel Tada roztahuje tolik,že se to nedá číst,ale každopádně je situace taková,že nikdo z naší větve zde nekolik týdnu ba měsícu nepřispívá.Schází mi humor a znalosti těhto lidí a proto si dovolim,NA POČEST UZDRAVENÍ RICOUSE,uspořádat srázek v některém dni od prvního do patnáctého května,podle vašich návrhu.Zduraznuju,že sraz je veřejný a přistupný pro každého,kromě Tady a ruznejch jinejch manásku.At žije držka v louži a s hodinkama děte.....víte kam.
Odesláno
  V 27. 4. 2011 v 17:46, 'Chlup z Kozího klitorisu' napsal:

to zní zajímavě - rozhodně se zúčastním

editováno klitorisem: nejsem začátečník, už dlouho si to tu čtu, budu přínosem pro vepřové hlavy

YPO,YPO...TŘI ROKY SI NEBYL NA NÁS ZVĚDAVEJ,TAK TED UŠ NA TEBE SRDEČNĚ KAŠLEM.O TVOU PŘITOMNOST JE ZÁJEM NA JINYM MÍSTĚ V TVÉM BYDLIŠTI A V MNOHEM LEPŠÍ SPOLEČNOSTI
Odesláno

Já bych samozřejmě taky dorazil. Věřím v zázračnou účinnost lázeňských truňků a doufám, že po srazu budu moci odhodit berle a přestanu pajdat... :crutch:

Odesláno
  V 27. 4. 2011 v 17:36, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

Dobrý den.Nevím co se děje,...

Dobrý den. Já také nevím, co se děje, ale s dovolením bych se tedy zastavil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...