Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedá mi to a musím se pochlubit, ještě než zkusím udělat hezčí fotky.

Díky laskavosti a trpělivosti jednoho nejmenovaného zdejšího člena ;) objednáno v GB a před 6 dny e-shopem odesláno. Nejdéle se to zdrželo u České pošty- min 3 dny

Swiss Military Hanowa Sealander.

Uvnitř quartz Ronda. Masivní kovový tah, kombinace matná a leštěná ocel. Diametr 44 mm, s korunkou 46 mm, průměr sklíčka 30 mm. Luminiscenční ručky a indexy (Luminova), za tmy velmi čitelné. Plastický ciferník. Otočná luneta, jednosměrně aretovaná. Lehce vypouklé minerální sklo. Korunka s logem-helvétským křížem, šroubovací. Resistence vůči vodě udávaná 20 ATM.

Hodinky na ruce podle mého soudu působí vyváženým dojmem, kombinace lesklých a matných ploch dává šanci je nosit nejen do vody a na sport. Jsou primárně v mém případě určeny na ruku při jízdě na motorce, na manuální práce a nebo drsnějším pobyt venku. Zkusím je asi i do práce k saku. Výrobce vyrábí i identickou verzi s automatem ETA 2824, pro výše uvedené účely však úmyslně zvolen quartz. Stejně tak ač milovník rozměru 47 mm na mých oblíbených Steinhartech jsem zvolil tento "menší" rozměr, aby se hodinky dobře schovali pod úzké manžety motocyklových bund, nebo např. pod manžetu košile (když dorazím na moto do práce, tak po převlečení do obleku už nebudu vozit s sebou další hodinky na převlečení :D ).

Dojmy z e-shobu (ExtremeGB) - velmi svižná komunikace, ověřovali, že někdo jiný objednává a platí a někdo jiný je příjemce. Co slíbili, dodrželi (nebyly skladem, do 2 týdnů že objednají a obratem že pošlou - splněno, sděleno číslo zásilky)

post-1966-1243273315.jpg

post-1966-1243273324.jpg

post-1966-1243273332.jpg

post-1966-1243273341.jpg

post-1966-1243273359.jpg

post-1966-1243273373.jpg

post-1966-1243273385.jpg

post-1966-1243273401.jpg

post-1966-1243273417.jpg

post-1966-1243273424.jpg

Odesláno

Hezké "noční"fotky a gratuluju. Zároveň jsi mě přesvědčil, že "nutně" potřebuj pilotky Steinhart, krásně svítí :wub: Ach jo, je to nemoc :suicide_anim:

Odesláno

To Bison - léčba jest naprosto jednoduchá. Nejméně 3x denně přikládat Steinharty na ruku, dle chuti pacienta dorsálním či ventrálním směrem, možno i před jídlem. Dojde k nejméně částečné, často však jen dočasné, saturaci požadavků organismu. U několika případů zatím v odborné literatuře posána až témeř reverse do původního stavu, ovšem s nutností trvalého užívání pilotek :)

Odesláno
To Bison - léčba jest naprosto jednoduchá. Nejméně 3x denně přikládat Steinharty na ruku, dle chuti pacienta dorsálním či ventrálním směrem, možno i před jídlem. Dojde k nejméně částečné, často však jen dočasné, saturaci požadavků organismu. U několika případů zatím v odborné literatuře posána až témeř reverse do původního stavu, ovšem s nutností trvalého užívání pilotek :)

Jo asi to bude fungovat :guitar: , otázkou je jen jak dlouho resp. za jak dlouho se "zblázním" do jiných hodinek. Je to nekončící proces.....

• po měsíci...
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Dotaz: Sklo je vypoukle?

Trochu, mám je od New X-Boba řádně nastudované. Divím se, že nám Hanowa takhle utekla a že jsme ji nevěnovali dost pozornosti. Za ty peníze skutečně bezvadné, do detailu dotažené hodinky. Předevčírem je Bob podrobil tvrdé zkoušce a obstáli na 1+++.

Edit -škoda, že neudělal fotku, to by jste koukali, skoro jako u G-Shocku ;) .

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
No koukal jsem na to , ty ceny jsou fakt slusne.....

Prosim te co s nima delal ? :chair:

Ceny jsou super, díval ses na automaty ?

Míchal beton, chtěl je do směsi zapíchnout a udělat fotku ďábel jeden :) .

Odesláno (upraveno)

vim ze je delaj, koukal jsem na webu Koscomu na vsechny modely. Ted ale koukam po quartzkach a asi tri modely by staly za hrich , a z nich je sealander favorit.... Asi pridavam na wishlist..

EDIT: A kupodivu je tam maj za dobry ceny , ani se nevyplati je tahat z ebay.

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
vim ze je delaj, koukal jsem na webu Koscomu na vsechny modely. Ted ale koukam po quartzkach a asi tri modely by staly za hrich , a z nich je sealander favorit.... Asi pridavam na wishlist..

EDIT: A kupodivu je tam maj za dobry ceny , ani se nevyplati je tahat z ebay.

Myslím si, že ano, Bob je má z Anglie z nějaké prodejny. Pošli mu SZ, já si to už nepamatuji.

Edit - nic mu posílat nemusíš, prodejnu máš v první příspěvku, podívej se !

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...