Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi,opravdu si nemůžete dát pozor a když už citujete,tak to udělat správně???? Denně minimálně jeden(a víc) příspěvků upravuju.....kolikrát aby se v tom prase vyznalo.......

Dejte si na citace trošku pozor,prosím.......díky

Odesláno

Na spouste for je pravidlo, ze se necituje predesly prispevek, treba by to tomu mohlo taky pomoci. A taky, aby byla moznost editovat svuj prispevek i pozdeji nez do pul hodiny.

Odesláno
A taky, aby byla moznost editovat svuj prispevek i pozdeji nez do pul hodiny.

A z jakeho duvodu ? Kdyz neco postnu tak si to po sobe prectu hned a ne az za dva dny, ne ?

Odesláno (upraveno)

Treba specham do prace a prectu si to pozdeji. A chci neco opravit nebo doplnit.

Nebo jsem nacal topic "faq" o g-shockach a pripadam si tam chvilemi jak spammer. A hlavne diky tomu, ze si to nemuzu zeditovat v tom bude pekny, s prominutim, bordel. Nebo mam topic, kde mam vsechna gecka, tak bych je mohl doplnovat do prvniho prispevku a podobne.

Proste nevidim zadny duvod, proc by to melo jit jen pul hodky.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
A taky, aby byla moznost editovat svuj prispevek i pozdeji nez do pul hodiny.

to už tu bylo...a lidi mazali fotky,editovali tak,že se ztrácel smysl.......e-e......myslím,že jsou tu chytří,svéprávní lidé,takže pohlídat si své příspěvky snad zvládnou.......a stát si za tím,co napíšou,snad taky,ne?? ;)

Kvůli doplnění G-SHOCK FAQ mi klidně napiš........a já to udělám.

Odesláno (upraveno)
...myslím,že jsou tu chytří,svéprávní lidé,takže pohlídat si své příspěvky snad zvládnou.......a stát si za tím,co napíšou,snad taky,ne?? ;)

A prave proto by bylo logicke, aby si to mohli kdykoliv zeditovat tak, aby to davalo porad smysl ;)

Kvůli doplnění G-SHOCK FAQ mi klidně napiš........a já to udělám.

No ja myslel, ze mas dost prace s upravovanim citaci. :lol:

Odesláno
A prave proto by bylo logicke, aby si to mohli kdykoliv zeditovat tak, aby to davalo porad smysl ;)

ano,proto se ta editace povolila...výsledek byl přesně opačný...viz třeba Popshop.......

Odesláno (upraveno)

OK, jak mysli(s)/te.

Nesouhlasim, ale to je tak vsechno, co s tim muzu delat. :)

Bylo takovych jako popshop hodne? (Co tak zakazat editaci jen v prodejnich vlaknech?)

Odesláno

Ja to tak pochopil, jen jsem myslel, ze treba nekdo objevi, ze spatne odcitoval az po pul hodine, tak i kdyby chtel, tak si to opravit nemuze.

Odesláno
Ja to tak pochopil, jen jsem myslel, ze treba nekdo objevi, ze spatne odcitoval az po pul hodine, tak i kdyby chtel, tak si to opravit nemuze.

Sebemrskačsky jsem si šel zeditovat můj příspěvek ve vlákně o F1, kde jsem citoval i s obrázkem, ale už mi to nejde...kdybys giliusi šel kolem...dík ;-)

Odesláno
Sebemrskačsky jsem si šel zeditovat můj příspěvek ve vlákně o F1, kde jsem citoval i s obrázkem, ale už mi to nejde...kdybys giliusi šel kolem...dík ;-)

Kdyz ses bonznul sam, nedostanes tentokrat za usi. :D

Opravil jsem to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...