Kladýnko Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Zdravím, může mi někdo poradit, jak se zkracuje ten gumovej pásek. Návod, mimochodem dost zoufalej, to jaksi neřeší a mě přijde, že jediná možnost je stříhat. Nerad bych ale podnikal neuvážené nevratné kroky...
Baker Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Kladýnko napsal: že jediná možnost je stříhat. Nerad bych ale podnikal neuvážené nevratné kroky... Je to tak, ale bud velmi obezretny ... ustrihni, ponos nejaky den a pokud je to malo strihej dal ... vim o cem mluvim.
Kladýnko Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Dík, opatrný budu, když tak je ještě malá rezerva na přezce...
hudecbr Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Strihej, ale moc opatrne. Po jednemu clanku, prosim.
little_w Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 ano, at nedopadnes jako ja... rikali mi: "hlavne nepreriznout, Safranku"... no a ja ho preriz'... nastesti jsem ho dostal k jednomu nakupu tady na chronomagu jako bonus, ale i tak to na...ehm...stve.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se