Přejít na obsah

Orient Classic Automatic

schermann

Doporučené příspěvky

Zdravím vospolok, ako nováčik na tomto fóre som po krátkom čase podľahol a zaumienil si obstarať prvé automaty. Po prečítaní mnohých článkov som pochopil, že švajčiarske automaty si tak skoro nekúpim a tak s prihliadnutím na dobré referencie som začal hľadať v japonsku. Navštívil som aj zopár kamenných obchodov u mňa v okolí a zapáčila sa mi značka ORIENT. Tak som sa naklikal na ich oficiálnu stránku a aj som si vybral

http://www.orient-watch.com/product/classi.../cfd0f003w.html.

Opäť som teda navštívil kamenné obchody s tým, či by mi ich vedeli objednať. Odpoveď bola asi v tom zmysle, že tento typ je určený pre predaj len v Japonsku a do Európy sa nebude dodávať.

Prosím teda o radu - čo odporúčate, kde skúšať hľadať a na koho sa obrátiť ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já osobně kdybych po nich hodně toužil, tak bych začal procházet ebay (nejsou tam :)) a pokud bych neuspěl tam, tak bych začal googlovat nějakej je shop v japonsku, kde jsou ochotný poslat ti to do čr. Na to bohužel teď nemám čas, ale poslední rada co mě napadá je porjít prodejce orientů na ebay.com a prostě se jich zeptat jestli jsou schopni tenhle model sehnat a popřípadě za kolik, zkus třeba tady

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Uvedomujem si časový odstup, ale aj tak:

S tým predajom iba v Japonsku to nebude až také zlé...

Odprisahal by som, že som ich videl pred dvoma týždňami v Nitre.

Len cenu si už nepamätám... :sad01_anim:

No neviem, neviem ... svojho času keď som sa o ten model zaujímal, venoval som tomu viac než dva mesiace intenzívneho telefonovania, vypisovania a osobných návštev predajcov. Výsledok bol asi taký, že na Slovensku je výhradným dovozcom značky Orient jedna firma z BB (zrejme vieš, ktorú mám namysli) ktorá viac razy potvrdila, že tento model nikdy nemali a ani sa na územie EU nebude dovážať, nakoľko sa jedná o model pre Japonský trh.

Orient vyrába podobný model s rezervou náťahu (http://www.hodinky-koscom.sk/Orient-CEXOP001B-I8966.html), no v detailoch je to úplne iná liga.

Odkaz ke komentáři

No neviem, neviem ... svojho času keď som sa o ten model zaujímal, venoval som tomu viac než dva mesiace intenzívneho telefonovania, vypisovania a osobných návštev predajcov. Výsledok bol asi taký, že na Slovensku je výhradným dovozcom značky Orient jedna firma z BB (zrejme vieš, ktorú mám namysli) ktorá viac razy potvrdila, že tento model nikdy nemali a ani sa na územie EU nebude dovážať, nakoľko sa jedná o model pre Japonský trh.

Orient vyrába podobný model s rezervou náťahu (http://www.hodinky-koscom.sk/Orient-CEXOP001B-I8966.html), no v detailoch je to úplne iná liga.

Nie nie...

Tie čo myslíš to neboli.

Totiž tiež si chcem kúpiť Orienty a nechal som si v tej predajni ukázať tri modely - tým chcem povedať, že som tam strávil asi 20 minút prezeraním Orientov a som čoraz viac presvedčený, že tie, ktoré zháňaš tam boli tiež...

Pamätám si ich preto, lebo mne sa zdali príliš elegantné a tie modré ručičky mi tam nejako nepasovali...

Je to obchod v novom nákupnom centre MLYNY Nitra na prízemí.

Lenže moje pátranie neodhalilo žiadne telefónne číslo do predajne... :thumbsdown_anim:

Ďalšie pátranie ale odhalilo, že tá istá firma má zrejme aj obchodík s hodinkami (áno, aj Orienty) vo veľkom Tescu v Nitre.

Dokelu, včera som išiel služobne cez Nitru...

Prečo som len toto vlákno nenašiel skôr???

Už by sme to vedeli presne - teda či sú to ony alebo nie...

Keby tu tak bol niekto z NR a zistil pravdu...

Odkaz ke komentáři

Fakt skus napisat seya japan. Ja som pred 4dnami ho ziadal o jedny ine orienty a stav je taky ze uz su na ceste z tokia do prahy. Poslal som tip hodiniek, dal mi cenovy navrh s postovnym, hned som zaplatil cez paypal a uz si trackujem balik.

btw, ako je to s clom a dph, ak sa mozem opytat? teda teoria mi je jasna, pytam sa ci mas prakticke skusenosti cez aky parcel servis to najlepsie poslat z japonska /niektore maju k preclievaniu volnejsi vztah/. zatial som posielal iba z EU alebo USA /z USA len remienky a zatial bez problemov/, ale chystam sa na drahsi exemplar, no a tam to uz celkom boli, ked ta stat poziada o prispevok...

Odkaz ke komentáři

Nemám rád neistotu...

Tak som šéfovi oznámil, že si beriem dovolenku, skočil do Pikaču a otočil Nitru.

Takže dnes o 13:36 sú v Nitre tieto (sorry za kvalitu foto):

post-8666-1255093565.jpg

Cena: 259.- ?.

Naozaj vyzerajú ako tie, čo zháňaš... :)

Človek je celkom rád, keď zistí, že pamäť mu ešte slúži...

Tanec radosti... :guitar: :guitar: :guitar:

Upraveno uživatelem Gryll16
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...